Haló
Használ valaki okostelefont navigációra?
Androidra kellene nekem valami jó program,katonai vagy részletes turista térképpel.
Ki mit ajánlana,és honnét tudom letölteni?
De sok időtök van egymásra Materon ez a 15-50 áttétel még 3 dikban is rövid nem hogy 1 ben alig vátom megegyék egymást a lánc meg a kerék akkor legalább nem tudok majd motorozni vele:D
azért a leengedett olajban való turkálástól precízebb
a lánc o gyűrűit is tesztelgetem vagy 3 hónapig benzinbe, és nem bántja, de senki sem hiszi el
még a "bénácska" regina gyűrű is patent nemcsak a did meg az rk
meg volt még egy típus de most nem jut eszembe a neve
"én májkrámesdobozokban teszteltem új olajat, melegítve a rezsón" Te aztán tudományosan teszteled az olajat Azt javaslom Ini,hogy inkább azt az időt amit az olajok tesztelésével töltesz egy rezsó mellet.Inkább kurvázással üsd el azt az időt
akkor a 20w50 teli volt korommal
én májkrámesdobozokban teszteltem új olajat, melegítve a rezsón
szinte úgy fojt mindkettő mint a víz
persze sűrűségmérővel lenne az igazi, de olyat nem tudtam szerezni
Az tévedés,hogy a 10w-50 és az ásványi 20w-50 egyformán híg fos mert direkt összehasonlítottam a mocis kollega motorjába lévő 20w-50 az én motoromba lévő 10w-50 el és szemmel láthatóan hígabb volt a motul a két nagyjából azonos hőmérsékletű és tipusú motorba.
és jobb a szaga
amíg nem füstölgött az xr4 addig én azt használtam, normál(de nem nagyapi) tempónál 700km felé kezdett fogyni
ellenben amikor a drz-s cimbivel ástunk a homokbányában kb 50km után nem ért bele az olaj a nívóba
amúgy a 10w50 és a 20w50 teljesen egyformán hígfos üzemmeleg álapptban
Sziasztok xr 600 98ashoz első hátsó cross kerék kellene mert a cimborám vett egy éxert és supermoto kerekek vannak benne S.O.S mert mennénk csapatni de sima gummával nehéz várom válaszotokat
A kopó lamella újonnan 15-17.000 ft az acél 10.000 ft körül van de az általában csak akkor megy tönkre ha sokáig használod csúszó kuplungal.Érdemes rugót is cserélni az kb 3000 ft a szett.
En most az elf et probalom hogy legyen arrol is velemenyem (10w40)
Ugy dontottem hogy meghagyom a tehenet.kicsit atalakitom es csapatjuk neki.
Erzem hogy a lamellak kopottak. Mennyibe all meg egy csere ft ba kifejezve?
Tény és való,hogy a motor tömítettsége se lehet a legjobb mert van benne km szépen,de a 20w-50 el szinte semmit nem evett az olajból a motul-ból meg drasztikusan fogyasztotta az olajat.Úgyhogy most még rátöltök és ezt kimotorozom és utána megy vissza bele a 20w-50 mert az való ezekbe az öreg léghűtéses motorokba.
El is felejtettem megírni a motul 5100 as olajjal való tapasztalatom.Akkor most kifejteném A véleményem az,hogy nem jó,de legalább szar ugyanis mikor beletöltöttem a motorba 2,8 litert azzal pont a maximumig volt a nívónál,azóta mentem a motorral kb 200 km-t és most pont a minimumnál van.Tehát elég jelentős a menyiség és mindezt úgy,hogy nem füstöl a motor.A motul előtt 20w-50 castrolt használtam amivel úgy elment 1500 km-t hogy nem kellett rátöltenem.Úgyhogy most mehetek venni 1 liter 5100 at amiből kb rátöltök fél litert a motorba,hogy tudjak hétvégén motorozni Viszont egy jó tulajdonságát tudnám mondani az ásványi olajjal szemben és az az,hogy nem ég meg és nem feketedik meg olyan könnyen.
A gyári áttétele 15-45 ezzel a végsebessége 160 körüli.Én mivel csak terepen használom így nekem a 15-50 vált be ezzel olyan 140 körül van a vége.Elég dinamikus a gyorsulása és nem csattogtatja szét a láncot.Az 1. sebesség elég rövid így viszont nekem azért jó mert így 2 személlyel is könnyebb forgolódni szűkebb helyeken.
Kérdésem lenne egy XR650R -el kapcsolatban. Rendeltem első lánckereket 15-öst a meglévő 14-es helyett. A probléma azzal van, hogy a 14-es lánckeréken van két 6-os furat ami a biztosító lemez rögzítéséhez kell. A 15-ös pedig egy könnyített lánckerék furatok nélkül. Elméletileg passzol a típushoz, sok helyen ezt hozzák a webshopok. Szóval létezik ehhez a lánckerékhez egy másfajta rögzítés vagy ugyanolyat kell hogy hozassak hozzá, mint a 14-es?
bejáratni úgy kell hogy álló helyen 6 ezres fordulaton tartani addig amíg nem pirosodik a kipufogó, utána lehet tiltásig húzni
ha már serceg a henger a köpés után akkor lehet elindulni egy laza karikára
Használ valaki okostelefont navigációra?
Androidra kellene nekem valami jó program,katonai vagy részletes turista térképpel.
Ki mit ajánlana,és honnét tudom letölteni?