Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok egy xr 400-m van és két dolgot akarok kérdezni az olaj szint ellőrzése hidegen kell-e? mert akitől vettük az azt mondta hogy 4 percig melegítsem és utána nézzem meg, de általában a gépek olaj szintjét hidegen nézik, a másik kérdésem hogy milyen olajat tegyek bele mert most 10W50-es volt benne és kb 500-600 km alatt megette a 3 liternyi olajomat, szóval egy olaj cserét szeretnék végezni.
Köszi!
Lehet szavadon foglak!
Sajna nem járok arra.
Mennyi feszültséget kell mérni a tekercsből rugásra? Hogyan állapítom meg hogy azzal van a baj?
Ha nem a cdi a baja akkor vissza adod azt a cdi-t amit adok aztán ennyi,addig nem kell kifizetni vagy ha kifizeted én vissza adom a pénzt.Ennyi...
És ha nem az a baja hanem tekercs? Mit csináljak 2 cdi vel...

Ha karibi baj lenne, durranna, de az sem volt...
Befúvókáztad?
Azt lehet tudok neked szerezni.
Nekem a tekercs baszakodott volt szikra de kevés aztán ujratekercs és patent
A HONDA TACT trafója kompatible egy az egyben az XR600-al
azt olcsóbban is kapsz szerintem ,tudom mert nekem a TACT XR600 trafóval üzemel tökéletesen 3 éve,a trafóik teljesen megegyeznek!
honda robogó trafó
Lehet cdi?
Helló!
Talány az xr6!
Van szikra, domi porlasztó, és nem indul el, de nem is pöffen.
Meg kell hirdetni,és ha kell valakinek akkor majd viszi.10-nél biztosan többet kapsz érte ha tényleg jó!Bár ha azt vesszük hogy tőlem a vadi új stage1-et akarta valami madár 15-ért megvenni,akkor nem biztos hogy gyors lesz.Ami valóban jó állapotú azt nem adja oda senki fillérekért,hacsak nincs megszorulva.
Miért is muszály beletenni az autó dekót?8,3:1 a sűrítése,az lóf@sz.Nekem 101-es dugattyúval és dekó nélküli tengellyel az 5 éves 8ah-a akku is simán indított.Nem értem miért van mindenki úgy beszarva a dekompresszor miatt.Ha lenne 10 fölötti sűrítési arány,akkor megérteném.
az fasza a Hondánál 87000 f t tegnap kérdeztem meg, de sebaj akkor jó lesz kutyát hajigálni
Baráti? ? ? 5-10.000 ft körül van az FMX veztengelyek ára ugyanis a kutya nem veszi,mert ez egy lebutított tengely és mindenki dobálja ki az FMX-ekből és teszik bele a domi vagy a stage 1 es tuning tengelyt.
35 pénz az ára szerintem baráti
Mi lenne az ára?
ha valakit érdekel van gyári fmx 650 vez tengely 500 kmt futott nekem feleslegessé vált
Köszi!
Szólok ha aktuális, kaptam egy ajánlatot!
Ha semmi nem potyog ki belőle, lehet így is használni.
Az egyik ismerősömnek van trafója ha érdekel 5000 ft ot kér érte,ha kell szólj és elkérem tőle.
normál kézi dekompresszoros
nem kézi dekos xr 600
Ha valakinek van trafója elfekvőben, keressen meg!
Persze. De tedd át az autodekompresszor rendszert, vagy van kézi dekomp, akkor nem kell.
Öninditós? Akkor muszály!
Tudtok segiteni hogy a képen látott 2 veztengely közzül mi az a jobb oldalán mi a szerepe mert ilyen veztengelyt kaptam ami a motorban volt rajta van az a bizbasz a jobboldalán de a másiknak nincs belerakhatom e szerintetek?