Sziasztok egy xr 400-m van és két dolgot akarok kérdezni az olaj szint ellőrzése hidegen kell-e? mert akitől vettük az azt mondta hogy 4 percig melegítsem és utána nézzem meg, de általában a gépek olaj szintjét hidegen nézik, a másik kérdésem hogy milyen olajat tegyek bele mert most 10W50-es volt benne és kb 500-600 km alatt megette a 3 liternyi olajomat, szóval egy olaj cserét szeretnék végezni.
A HONDA TACT trafója kompatible egy az egyben az XR600-al
azt olcsóbban is kapsz szerintem ,tudom mert nekem a TACT XR600 trafóval üzemel tökéletesen 3 éve,a trafóik teljesen megegyeznek! honda robogó trafó
Meg kell hirdetni,és ha kell valakinek akkor majd viszi.10-nél biztosan többet kapsz érte ha tényleg jó!Bár ha azt vesszük hogy tőlem a vadi új stage1-et akarta valami madár 15-ért megvenni,akkor nem biztos hogy gyors lesz.Ami valóban jó állapotú azt nem adja oda senki fillérekért,hacsak nincs megszorulva.
Miért is muszály beletenni az autó dekót?8,3:1 a sűrítése,az lóf@sz.Nekem 101-es dugattyúval és dekó nélküli tengellyel az 5 éves 8ah-a akku is simán indított.Nem értem miért van mindenki úgy beszarva a dekompresszor miatt.Ha lenne 10 fölötti sűrítési arány,akkor megérteném.
Baráti? ? ? 5-10.000 ft körül van az FMX veztengelyek ára ugyanis a kutya nem veszi,mert ez egy lebutított tengely és mindenki dobálja ki az FMX-ekből és teszik bele a domi vagy a stage 1 es tuning tengelyt.
Tudtok segiteni hogy a képen látott 2 veztengely közzül mi az a jobb oldalán mi a szerepe mert ilyen veztengelyt kaptam ami a motorban volt rajta van az a bizbasz a jobboldalán de a másiknak nincs belerakhatom e szerintetek?
Lehet szavadon foglak!
Sajna nem járok arra.
Mennyi feszültséget kell mérni a tekercsből rugásra? Hogyan állapítom meg hogy azzal van a baj?
Ha karibi baj lenne, durranna, de az sem volt...
azt olcsóbban is kapsz szerintem ,tudom mert nekem a TACT XR600 trafóval üzemel tökéletesen 3 éve,a trafóik teljesen megegyeznek!
honda robogó trafó
Talány az xr6!
Van szikra, domi porlasztó, és nem indul el, de nem is pöffen.
Szólok ha aktuális, kaptam egy ajánlatot!
Öninditós? Akkor muszály!