nekem se ment egyszerűen mire eljutottam a dt80-tól a husky-ig
aztán ha anno nem akar a gyerek motorozni még mindig csak a szimó lenne a háznál.....az is csak a sufnioldalhoz támasztva
akkor tegyél hátra egy 100as gumit
akkor más lehet a váz, nekem a 140esekkel is elfért
az volt az első amikor a villamosításon elkezdtem agyalni
mondjuk az oldalidomhoz hozzáért, vagyis ahhoz volt pókozva
voltam kint kicsit gurulni lájtosba teljesen klassz volt mig el nem hagytam az üzemagyag állító csavart persze azert még haza tudtam jönni az aksi nagyon szar helyen van..marad az ülés mögötti megoldás akármilyen szarul néz majd ki.. másnak ott túra doboz van csak nem lesz annyira ótvar
berugtam elsöre... igaz nehezebb megtalálni a pontot ,persze ha bukta volt és megszivta magát akkor gáz van de tökéletességet ne ettöl a géptöl várjunk
Azt azért ne felejtsük el,hogy a dr 600 on fényévekkel jobb karbi van mint az xr 600 on,mert mikor elkezdték gyártani a dr 600 at 1985 -ben már akkor síktolattyús spricces karbit raktak rá ami abban az időbe olyan volt szerintem mint most az injektor Én a szellőztetés helyett inkább húztam neki egy minimális gázt ( kb 2mm)és úgy még nem rugott vissza és úgy akkor is indult ha megszívta magát
Napi használat napi 2 berúgást jelentett?:) Csak mert nekem napjába 30-40x biztos kell rugdalni. A másik meg amit ini mond. Szellőztetés nélkül mire berúgod...
rendesen elfektetted volna akkor tudnád
a cagivát amikor megmerítettem, kb kimerülésig rugdostam mire beröffent
utána egyből megcsináltam a dekót rajta pedig előtte csomó ideig anélkül használtam
amíg 1-2 rúgás kell neki addig mindegy volt
Nem tudom miért kell így ragaszkodni a dekóhoz Nekem semmiféle dekó nem volt bekötve a dr 600 on aztán évekig úgy használtam napi használatba Igaz mostani fejjel már nem rugdosnám az biztos
kézire gondoltam én is
eldőléskor jó dolog
a ténérén sincs aztán amikor elfektetem tekeri vagy fél percig mire beindul
ha egyszer bontva lesz a blokk abba is megy a berúgó cucc meg a deko, az afrika-túra előtt mindenképp kell bele
nincs helye kéz dekósat szerettem volna de most így alakult majd idő közben szerzek xr szelepfedelet bár nem tudom xl miért nem volt jó rá ahhoz van új simeringem is pedig
eddig jó, majd a májusi erdélyi túra után lesz meg a tuti vélemény
aztán ha anno nem akar a gyerek motorozni még mindig csak a szimó lenne a háznál.....az is csak a sufnioldalhoz támasztva
a kupec vér nem téveszt
akkor más lehet a váz, nekem a 140esekkel is elfért
az volt az első amikor a villamosításon elkezdtem agyalni
mondjuk az oldalidomhoz hozzáért, vagyis ahhoz volt pókozva
nekem simán elfért volna
a cagivát amikor megmerítettem, kb kimerülésig rugdostam mire beröffent
utána egyből megcsináltam a dekót rajta pedig előtte csomó ideig anélkül használtam
amíg 1-2 rúgás kell neki addig mindegy volt
eldőléskor jó dolog
a ténérén sincs aztán amikor elfektetem tekeri vagy fél percig mire beindul
ha egyszer bontva lesz a blokk abba is megy a berúgó cucc meg a deko, az afrika-túra előtt mindenképp kell bele