3-an kevesen lennénk Mert itt nem csupán a motorozáson lenne a hangsúly hanem a baromkodáson és jobb ha akkor többen vagyunk.Az esti piázgatás a tábortűznél is úgy jó ha vagyunk legalább 5-6 an úgy azért csak jobb hangulat.
Nem tudom mi lesz beszélek még a husaberges Nimróddal,hogy ő hogy látja a húsvétot,tud-e jönni és ,hogy hány haverja csatlakozna,mert ha ők nem jönnek akkor csak 3 an lennénk a kutyással együtt,de ő se ígért még semmi konkrétat.Legkésőbb a jövőhét elején ezt letisztázzuk.
masteron!
hogy állunk a húsvéti tekergéssel?
ha nem lesz valami extrém idő akkor lesz?
már csak azért mert már 2 hét sincs, meg ha nem lesz akkor csinálunk másfelé
Még mindig szarakodom.
A 2 tekercses alternator ellenállása 90 ohm.
Remélem jól tudom...valakinek tapasztalata? Xr6 öt ki tudná kimérni? Fekete-piros vezetek és test, ennek az érteke kellene.
én már öregszem
a husky széjjel tud vágni 4-5 óra alatt
és nem csak a seggem hanem minden részem
a komisz disznó mindig csak teligázon akarna menni
6 ezres fordulat után megvadul simán kipörög 10ig utána egy kicsit visszább esik a nyomaték
egyik évben erdélyben 3an voltunk. sokkal gördülékenyebbek voltunk mint amikor van 10-12 ember
hogy állunk a húsvéti tekergéssel?
ha nem lesz valami extrém idő akkor lesz?
már csak azért mert már 2 hét sincs, meg ha nem lesz akkor csinálunk másfelé
Itt nézd meg!
Van fenn videó a generátor cseréjéről, ott mutatja, 90 ohm a jó!
A 2 tekercses alternator ellenállása 90 ohm.
Remélem jól tudom...valakinek tapasztalata? Xr6 öt ki tudná kimérni? Fekete-piros vezetek és test, ennek az érteke kellene.
és cbr jóó bevált?
Érdekel valakit? nem kérek érte pénzt, eldobni nem akarom. honda xr650r hátsó lámpa
a husky széjjel tud vágni 4-5 óra alatt
és nem csak a seggem hanem minden részem
a komisz disznó mindig csak teligázon akarna menni
6 ezres fordulat után megvadul simán kipörög 10ig utána egy kicsit visszább esik a nyomaték