Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3-an kevesen lennénk Mert itt nem csupán a motorozáson lenne a hangsúly hanem a baromkodáson és jobb ha akkor többen vagyunk.Az esti piázgatás a tábortűznél is úgy jó ha vagyunk legalább 5-6 an úgy azért csak jobb hangulat.
a 3 ember azért jó mert nincs nagy tömeg
egyik évben erdélyben 3an voltunk. sokkal gördülékenyebbek voltunk mint amikor van 10-12 ember
Nem tudom mi lesz beszélek még a husaberges Nimróddal,hogy ő hogy látja a húsvétot,tud-e jönni és ,hogy hány haverja csatlakozna,mert ha ők nem jönnek akkor csak 3 an lennénk a kutyással együtt,de ő se ígért még semmi konkrétat.Legkésőbb a jövőhét elején ezt letisztázzuk.
masteron!
hogy állunk a húsvéti tekergéssel?
ha nem lesz valami extrém idő akkor lesz?
már csak azért mert már 2 hét sincs, meg ha nem lesz akkor csinálunk másfelé
Csak azért kérdezem mert nekem van dupla csövesre való gyári dobom, ha kell keress meg.
Mármint keresel, vagy eladsz?
honda xr 600 kipufogó elfekvőben valakinek eladó, mert szétégett az enyém S.O.S !
nekem most 13/ 50 es áttét ideális terepre minden sebességben van nyomaték 110 et megy max de 80at szereti igy
De az egy tekercses xr6 alternator ellenállása ennyi! A két tekercsesé 90 ohm.
Van fenn videó a generátor cseréjéről, ott mutatja, 90 ohm a jó!
ezt xr oldalon írják
Jeladó.:510-570 ohm - gyújtótekercs primer0,8 ohm secunder4,1 ohm - alternátor 235-319 ohm.
Még mindig szarakodom.
A 2 tekercses alternator ellenállása 90 ohm.
Remélem jól tudom...valakinek tapasztalata? Xr6 öt ki tudná kimérni? Fekete-piros vezetek és test, ennek az érteke kellene.
Sokat nem mentem még vele de finom ja.
elhiszem.....
és cbr jóó bevált?
Persze az igazi az lenne ha lenne egy off road gép is.A tavalyi évet is kihagytam a supermoto miatt, most már azért kicsit hiányzik.
Köbö egy hónapja vettem egy 600-as cbr-t.
tervezel másikat helyette?
Ja.De adtam hozzá a gyári rendszámtáblatartós farokidomot ilyen lámpával viszont van egy pluszba szóval nem vagyok köcsög.
eladtad a mocit?
Helló
Érdekel valakit? nem kérek érte pénzt, eldobni nem akarom. honda xr650r hátsó lámpa
rendben, köszi!
én már öregszem
a husky széjjel tud vágni 4-5 óra alatt
és nem csak a seggem hanem minden részem
a komisz disznó mindig csak teligázon akarna menni
6 ezres fordulat után megvadul simán kipörög 10ig utána egy kicsit visszább esik a nyomaték
De erre szívesen költesz mert jó vele dugni