Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és milyen motorolaj szűrő kell bele mert azt nem tudom sajnos
én már abban a korba értem hogy akár 3 hónapig is elvagyok nélkülük
ha a helyzet megkívánja meg lesz sarazva egy kicsit
nem terveztem hátizsákot vinni, max a vizest
3 napra még nem kell sok cucc
Azt nem jelenteném ki 100%-osan,hogy a motul 5100 szar olaj,de az egybe hangzó vélemények szerint ezek az öreg léghűtéses vasak fogyasszák becsületesen.Én a castrol actevo 20w-50 et használtam azt amit belinkeltél és csupán annyi gondom volt vele,hogy 10 fok alatt túl sűrű volt és nehezen forgatta a motort az önindító,de a castrol actevo 10w-40 est is bátran ajánlom neked.
Akkor ez egy hangú a motul 10w50-es szar olaj 20W50-es márkája mindegy amúgy? masteron1 ilyen olajat használtál te http://www.olaj24.hu/T/castrol... mert ha ez jó volt akkor ilyesmit veszek vagy erre gondoltam még http://www.olaj24.hu/T/midland...
meg még anyi hogy milyen motorolaj szűrő kell az xr 400r-be mert van egy angol modulom csak sajnos nem tudok mit kezdeni vele
Nekem nem kell rendszàm hátha hanyattbasz a paripa azt letörik
Azért szerintem,úgy készülj,hogy a rendszámot tedd be a hátizsákodba mert mi nem igazán foglalkozunk vele,hogy min megyünk keresztül és nem állunk meg senkinek
Értettem uram. Nekem vègülis egàl. A haver meg azt mondta. 3 nap nők nèlkül? Még leírva is jó
előtte nincs 4 nap egyben......
szar a szabadság, mert vannak céges leállások kapásból kimegy legalább 16 napom aztán alig marad
Előtte hètvège?
akkor a gurulási terv körvonalazódik?
húsvét hétvége? p-sz-v ?
hétfő meg maradhatna pihenni
Nem füstöl csak elcsipegeti.
Neked is drasztikusan megzabálta? Füstölt is tőle vagy csak szépen elcsipegette?
Nekem is 5100 volt benne, nekem se bírta. Lassan rakok bele 20w50-et mert már most érezni hogy városban melege van.
belőled se lapátolja ki senki a töltöttkáposztát ha eszed
Az fasza,mert én is azt raktam most a motoromba kipróbálásképpen,de ha meglátom,hogy elkezdi enni akkor úgy kibaszom belőle mint macskát sza..ni és vissza rakom a castrol actevo 20w-50 et mert azzal tökéletesen működött.
Motul 10W50 5100 valami szintetikus ester
Milyen márkájú olaj van benne?
ja nekem is szépen szabálta, majd megnézem délután mennyi olaj van a gépben az aalpján ahogy mondtad aztán lehet hogy olaj váltás lesz, 10w 40 -est vajon jobban enné mint a 10w50-t?
sokáig 10w50 5110el jártam
amikor elkezdte eszegetni ráálltam a legolcsóbb 20w50 elf olajra
köszi és milyen olajat tegyek majd bele, csak mert már nincs egy csep se, mind a motorban van. Mit ajánlasz?
menj vele egy kört aztán utána járasd alapjáraton 1-2 percig
általában biztosabb eredményt mutat mint hidegindítás után