Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok! XL-200 2 havonta mindig ki bassza a gyertyát,mi okozhatja ezt? Próbáltam NGK-t magyarba vásároltat és németbe vásároltat is,meg a Bosch 2 fajtáját is de mind meg nyekkent :( tud valaki valami okosat mondani erre a hibára?
Halló-halló-HAL-LÓ!?
Van egy kis nóta az öreg XT-re, E-Mail címedet le tudod írni mert a telómat kinyomták így hívni nem tudlak! Arcbook is jó!
elnéztem
3000volt
egy autósboltos ismerős intézte, általában olyan 30-50% kedvezményekkel hozza a cuccokat
hát ez van:) ha kiküldetésben van az ember :D én egyébként most vettem légszüröt 5200 volt te hol vetted ilyen olcsón?
net nélkül lassan már kurvázni se lehet
salgótajánban sem találtam csaj:D pedig bejártuk az éjszakát egy pillagóért tehetségtelen vagyok
egy kupilátogatást kihagysz aztán meg is van a zseton rá
eben még nem vagyok biztos pénz kérdése...
jössz akkor te is túrázni?
megint tanultál valamit megmuttatam hogyan kell kiválasztani a földböl a puha részt
Te estél el aztán én lettem teljesen sáros mert mikor földhöz vágott a motor az összes sárt a pofámba vágta.
ez igaz te meg rinyáltál mint egy csaj :) hogy sáros lettél
nekem fasza izmos őrangyalom van aztán betámasztott oldalról pedig keresztbe mentem vagy másfél métert
csatornapart kemény agyagján nyomok között friss csúszós fű elég kielégítően tud csúszni
sajna haza kellett időnap előtt jönnöm mert olyan porvihar volt hogy nem láttam 2 métert, meg valami esőféle is csapkodott már a végén
Ja ugrottál egy hasast a sárba mint a varacskos disznó
pár kép..:) meg bufecc is voot:D
Szevasztok! XL-200 2 havonta mindig ki bassza a gyertyát,mi okozhatja ezt? Próbáltam NGK-t magyarba vásároltat és németbe vásároltat is,meg a Bosch 2 fajtáját is de mind meg nyekkent :( tud valaki valami okosat mondani erre a hibára?
ja
asszem ilyen 650pénz volt az olaj és 1500 a légszűrő
de volt km óra, kapcsolók, tükör, karok meg a tökömtudjamélgmi
egész galéria volt belinkelve
nem láttam hogy kínáltad... légszürő is megvolt?
itt kínálgattam mindenkinek hetekig aztán senkinek sem kellett.......
most meg már egyben elviszik az összes cuccot apróért
mennyé adod a szüröket?
Nekem is az xr400-ban.
Nem hát. Havernak gs 500-ban remekül teljesít.
köszi
az xr4-be(meg egy csomó más hondába) ilyen szűrő kell
a másik meg a levegőszűrő