Szevasztok! XL-200 2 havonta mindig ki bassza a gyertyát,mi okozhatja ezt? Próbáltam NGK-t magyarba vásároltat és németbe vásároltat is,meg a Bosch 2 fajtáját is de mind meg nyekkent :( tud valaki valami okosat mondani erre a hibára?
nekem fasza izmos őrangyalom van aztán betámasztott oldalról pedig keresztbe mentem vagy másfél métert
csatornapart kemény agyagján nyomok között friss csúszós fű elég kielégítően tud csúszni
sajna haza kellett időnap előtt jönnöm mert olyan porvihar volt hogy nem láttam 2 métert, meg valami esőféle is csapkodott már a végén
Szevasztok! XL-200 2 havonta mindig ki bassza a gyertyát,mi okozhatja ezt? Próbáltam NGK-t magyarba vásároltat és németbe vásároltat is,meg a Bosch 2 fajtáját is de mind meg nyekkent :( tud valaki valami okosat mondani erre a hibára?
Van egy kis nóta az öreg XT-re, E-Mail címedet le tudod írni mert a telómat kinyomták így hívni nem tudlak! Arcbook is jó!
3000volt
egy autósboltos ismerős intézte, általában olyan 30-50% kedvezményekkel hozza a cuccokat
csatornapart kemény agyagján nyomok között friss csúszós fű elég kielégítően tud csúszni
sajna haza kellett időnap előtt jönnöm mert olyan porvihar volt hogy nem láttam 2 métert, meg valami esőféle is csapkodott már a végén
asszem ilyen 650pénz volt az olaj és 1500 a légszűrő
de volt km óra, kapcsolók, tükör, karok meg a tökömtudjamélgmi
egész galéria volt belinkelve
most meg már egyben elviszik az összes cuccot apróért
a másik meg a levegőszűrő