Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az alumíniummal( leginkább a "kemény"ötvözeteivel) az a baj hogy törik
nem bírja magából kiadni a feszültséget amit kap(nem rugalmas) aztán egyszer csak eltörik
kösz az ötleteket valamit bszok vele de még össze kell rakni a blokkot..
Sztm jobb lenne alu lemezből. A gyári spiáter.
Csak azért ,ha az acél elszabadul nem csak csiszolni kell a szelepeket....
Ha gondolod olcsón megcsinálom,magamnak már csináltam régen saválló lemezből.
Így már világos!
Viszont én annó az xr600 karbiba vékony acéllemezből vágtam ki új szelepet.Utána alulra fúrtam bele egy 5-ös lukat amin teljesen elzárt szelepnél is tud lélegezni.Tökéletesen működött.Ha nem kapkodva csinálja az ember,akkor jól lekövethető a torok alakja,és majdnem úgy is néz ki mintha gyári lenne.
Mikunit neki :-)
Típushiba!
Másnak is letörött, aztán nem lehet kapni csak egyben.
De áll, valamelyik oldala repedve van, és le is szakad.
Cserélj karbit! Van értelme domit rakni rá!
160-as főfúvóka:) Nem vicc, külföldi fórumon olvastam.
Az a pillango a szivatóé.
Szerintem nem az a kérdés hogy fog indulni,hanem mégis hogyan akarod nélküle szabályozni a fordulatot?Ha nincs pillangószelep,akkor azonnal teljes gázon fog pörögni!
gyári keihin karbi van rajta pillangó szelep valakinek elfekvőben mert nélküle nemtudom hogyfog indulni
Elöre is kösz!
még annyit, hogy mentés másképp, és szedd le a végéről a .txt-t
utána beírja a registry-be
de ha akarod kézzel is be lehet pötyögni
a megoldás: ezt telepítsd először
utána már azt hiszi a mapsource hogy van mit frissíteni
de nekem a tuhu-s meg rendesen trükk nélkül
hetrával kennyed oda valami fasza pálcával...
Nem lehet annyira meghúzni. Nem tudom neked milyen nehéz az aksi, de nekem a doboz cuccokkal 5+ kg. Sorba töri a csavarokat amiket a szerszámostáskának fúrt lyukakba rakok.
hát meg köll huzni azt a kibaszott csavart nyekeregjen a menet rajt oszt tartja az majd rendesen
Nekem mindenképpen 3-on kell, ha két ponton van le-föl mozog és szétveri a lámpaburát.
2 ponton ..az egyik ponton a jobb oldalon már van lyuk a másik oldalra megy csinálni kell..
Szerintem nem olyan gáz.3 ponton van rögzítve? Mert azokat pont nem látom.
milyen karbi van rajta?vitboynak van xr karbi alkatrésznek való domi karbihoz meg van alkatrész ma kaptam keverék állító csavart szint ingyen
pont ma raktam fel... rophadtul nem szép de az aksit elbírja
Nah szevasztok tegnapi motorozás eredménye egy hülye kattanás és csörgés a hengerfej felől aztán 5 km tollás bszki aztán szétszed kiderült a karbi pill szelepet beszivta és megállt a dugó tetején hál az égnek no problem de egy hengf tömités és szelepsz sz7im csere már akkor de most dilemma honnan szerezzek bele másik pill szelepet vagy egyáltalán érdemes beletenni szerintetek?
Akinek van fönn doboz xr-en tudna képet küldeni róla hogy van rögzítve? Kaptam egy xl csomagtartót,de az istennek nem tudom rendesen rögzíteni.
telepítést követöen rögtön ezt írja ki egyszer már feltelepítettem anno a régi gépemre tehát valahogy rájöttem a megoldásra csak most nem ugrik be
mi a baj vele?
nem engedi magát telepíteni mert valami file hiánya van?
szedd le innen ez jó: http://turistautak.hu/download...