Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még jól felvitte az Isten a dolgodat!
az osztrákokkal milyen kapcsolatot ápolsz?
Köszi töled inkàbb nem.
Ini az az rmg nekem is olyan volt. Az a legjobb
nem is csúnya az R :) ha kipofozod:)
van kistankos kivitelben is berúgó+önindítós
ennek a tank elején valami kis tankidom van drótvázon és a széles tankra körbesímuló ülés
szerintem a legtutibb verza, ráadásul belső nélküli gumival is elmegy
sajna hátul csak 17-es
Ha érdekel még Drz lehet a későbbiekben lesz.....
Rmg az kistankos öngyujtó berugó asszem amcsi kivitel. A sima r az csak berugós csepptankos fos. Csùnya. Meg lm van én ûgy tudom az pedig a bunkó nagy tankos arany felnis szintén öninditó berugó.
Sziasztok ha már így belemelegedtünk akkor esetleg van valaki aki tudja, hogy mit is jelentenek a betűk (R,RL,RMG,)? Mert én megkérdeztem már több hozzáértőt de a válasz nem tudta senki.
ez gyári hondában legalább 2x ennyi, de inkább 3x
nem szerények az árképzéssel
jogos mert nem emlékszem igazán az árra de piszlicsáré összeg volt ... úgy 2 éve vettem az xl hez mert lyukas volt a membrán benne
ez a 800ft full hihetetlen
én még semmit se láttam a hondánál 800ért
az elsőfék főfékhengerének a porvédője is 1200volt az a kis 2 centis gumicsövecske, aminek az előállítási ára kb 50forintból megvan
akkor pedig ugyanarról beszélünk... biztosan valami agyon képzett fasz volt bent a hondánál és nem vágta miröl van szó... volt már ilyen nekem is váltig állította a hülye gyerek hogy nincs olyan hogy honda xl 600 ilyennel minek is vitatkozni ?
Hondáéknál néztük és ott mondták ezt az árat. Amúgy meg tök. egyszerű,mert csak az egyik oldalon le kell köszörülni a szegecs fejét és lehet helyettesíteni egy 3-as csavarral anyával. Kb. 5perc az egész csak egy picit nagyobbra kell hagyni az anyagot, hogy legyen hely a vakumnak a munkához.
hát szedtem már szét xl karbit de az a pici membrán ami benne van egy kis pöcökkel azt művészet lehetett kifaragni lada membránbol ..nyugodtan menj be hondáékhoz és robbantott ábrán meg tudják nézni neked én annó cseréltem az enyémben...
Heló mocis Az a nagy helyzet, hogy a bajai motorosboltból szokott rendelni alkatrészt a szaki akihez vittem és ott azt mondták, erre a membránra a 40 000Ft.-os árat .Majd Szentesen is ehhez kísértetiesen hasonló lett volna az ellentételezés.Ezzel a motorosboltalt szemben pedig van egy autós bolt ahová bementem és kértem a legolcsóbb membránt, ami a ladáé volt 650Ft és ez 3 rétegű tehát ha nem is bírja addig ameddig az eredete még mindig van 2 lehetőségem . A 800 Ft-os eredeti honda membránról (ez az én hiányosságom) pedig még nem hallottam .Igaz nem egy az egyben lehet betenni hanem ollóval bele kell vágni, ám a célnak kiválóan megfelel.
Köszi! Látom nem úszom meg 10 alatt.
fekete és yamaha téglalap indexekel?
néha fel-felbukkan az exgépem
majd egy évig szögelgettem mire jó kinézete lett
a monster matrica nem az én művem
http://aprod.hu/hirdetes/elado...
ha esetleg valaki venne ilyet az xt600 olajszűrője pont jó bele csak le kell vágni a karimát
Köszi. Van màr kiszemelt.
Van egy eladó Várpalotán.
Műszakis papíros.
http://www.kepesmotor.hu/honda... Eladó a vas! Bocsi hogy itt fárasztom a népet!
Thx a vàlaszt.
egyik legfaszább motorom volt
2 hibája van:
1 elég régi és ritka
2 nem volt igazán izmos
3,5 literes fogyasztás, megbízható gép(3 hónap állás után is pöccre indult)
Helyes. Hajrà:-)
ma hoztam haza az aksit és az inditó relét..még kicsit szétszórt vagyok épp légszűrőt rendelek... meg első fogaskereket...a héten megveszek mindent hétvégén ha nem kell melóznom akkor rakom össze felé a technikát...túráról még nem tudok nyilatkozni de benne lennék:P