Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Por az nem lesz,de túra se lesz
úgy nézem nem lesz por hétvégén

remélem addig helyrejövök, pénteken kaptam egy tetanusz szurit, fél seggem egy fájó csomó, még rá sem birok feküdni
belementem egy olajfa ágba úgy kézfejen szúrt hogy azóta is be van durranva, pedig a seb már begyógyult
Sziasztok!
Xr 600
Valaki megírná CDi számait? Ellenállását az alternátornak?
Nekem ilyenek vannak...
Tegyél rá egy mikuni tm 40-et egy nyitott sport rendszerrel,meg szerezz bele egy dominátor vezérműtengelyt vagy pedig egy stage1 es hotcams tengelyt.
Rakj bele xr blokkot:)
Kezd a gyári kipu. rendszerrel.
Sziasztok. Nemrég vettem egy 2007 Honda FMX 650. mit tanácsolnátok , hogy kicsivel erősebbé tudjam tenni a gépemet? mit vegyek hozzá? Ha lehet kérnék link-et is hol tudnám ezeket beszerezni.

Válaszokat várom! Köszönöm!
Nemetbol van a motor.de en csak adasvetelit irtam
rendszámozni nem lehet?
Kár lenne szét vagdalni ezt a szép gyárias domit.
250 alatt ha nem viszik el.akkor berantom a flexet es atszabom kisse.itthon van awi....
Rendben,szerintem én kb fél 6 kor indulok pestről és kb 2,5 óra kell,hogy leérjek
majd igyekszem. elindulok 6 kor aztán valamikor odaérek, az útvonalterv szerint másfél óra, de szerintem nekem több lesz
8 ig csak odaérek már...
majd mailban tolj egy címet ahová menni kell
Ini az időpontot tekintve hozzád igazodtunk,mert nekem teljesen mindegy mikor megyünk
és milyen áron?
nekem full szar a hálózsákom kb semmit se ér. 15-20 fokban pont jó
már 2x néztem egy pótot de mind kicsi volt
rendelni meg nem tudok
nem vagyok 100%-ban biztos benne de szerintem idén nem is ittam még
ha meg igen akkor max egy üveg bor, nem emlékszem mikor ittam
Ha esetleg valamelyik ismerosodet erdekli a gep.keressen fel.nyugodt szivvel merem neki ajanlani
Ne pánikolj Ini Én tavaly kb -5 fokba "aludtam" a sátorba,úgyhogy a 3 fok ahhoz képest kánikula amúgy ha meg fázós vagy akkor hozd el mégis csak azt a pálinkát aztán ejszakára be lesz kötve neked vénásan
csak azt ne mond hogy te nem veszed be reggel a kis keserüt:)
alkeszoknak könnyű, az alkohol -50fokban is még folyékony
nem lesz hideg
nyugalom csak semmi pánic Masteronnak már van rutinja :)nem fogtok megfagyni:)
jó de 3 fokban nem akartál sátrazni
2 éve aludtam egyszer pádison 3 fokban, remegtem mint a vadászkutya
mire észhez tér a banda és elindul úgy is elmúlik 9 óra, addigra meg már virít a nap