remélem addig helyrejövök, pénteken kaptam egy tetanusz szurit, fél seggem egy fájó csomó, még rá sem birok feküdni
belementem egy olajfa ágba úgy kézfejen szúrt hogy azóta is be van durranva, pedig a seb már begyógyult
Sziasztok. Nemrég vettem egy 2007 Honda FMX 650. mit tanácsolnátok , hogy kicsivel erősebbé tudjam tenni a gépemet? mit vegyek hozzá? Ha lehet kérnék link-et is hol tudnám ezeket beszerezni.
majd igyekszem. elindulok 6 kor aztán valamikor odaérek, az útvonalterv szerint másfél óra, de szerintem nekem több lesz
8 ig csak odaérek már...
majd mailban tolj egy címet ahová menni kell
Ne pánikolj Ini Én tavaly kb -5 fokba "aludtam" a sátorba,úgyhogy a 3 fok ahhoz képest kánikula amúgy ha meg fázós vagy akkor hozd el mégis csak azt a pálinkát aztán ejszakára be lesz kötve neked vénásan
jó de 3 fokban nem akartál sátrazni
2 éve aludtam egyszer pádison 3 fokban, remegtem mint a vadászkutya
mire észhez tér a banda és elindul úgy is elmúlik 9 óra, addigra meg már virít a nap
remélem addig helyrejövök, pénteken kaptam egy tetanusz szurit, fél seggem egy fájó csomó, még rá sem birok feküdni
belementem egy olajfa ágba úgy kézfejen szúrt hogy azóta is be van durranva, pedig a seb már begyógyult
Xr 600
Valaki megírná CDi számait? Ellenállását az alternátornak?
Nekem ilyenek vannak...
Kezd a gyári kipu. rendszerrel.
Válaszokat várom! Köszönöm!
8 ig csak odaérek már...
majd mailban tolj egy címet ahová menni kell
már 2x néztem egy pótot de mind kicsi volt
rendelni meg nem tudok
ha meg igen akkor max egy üveg bor, nem emlékszem mikor ittam
2 éve aludtam egyszer pádison 3 fokban, remegtem mint a vadászkutya
mire észhez tér a banda és elindul úgy is elmúlik 9 óra, addigra meg már virít a nap