Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha így folytatod,ez a szituáció fog várni minden veled táborozó motorosra
http://youtu.be/7QfQApKLq0c
teljesen más a helyzet

amúgy nem kell félni tőlem elég sok izmot veszítettem a télen
épp ma csodálkoztam hogy egy 180 kilós láda egyik felét képtelen voltam felemelni
Azért a pi...át nagyon ne vond meg magadtól,mert még a végén bemelegedsz és akkor Isten óvjon mindenkit aki együtt túrázik és sátorozik veled
nekem lesz ugatás itthon bőven
húsvét utáni hét ténéré évnyitó, utána erdélyi túra
szóval 3 hét folyamatosan
de asszonnyal nem megyünk sehová mert kevés a zseton
szerencsére egész jól függetlenítettem magam a pi...tól szóval annyira nem zavar a dolog
A vasutas Alias: Sercinger Azt mondta,hogy csak egy túrára tud eljönni és itt kapásból lenne kettő az egyik ugye áprilisba a másikat a Keceliek szervezik és az májusba van akkor mikor a babodi off-road bohóckodás van.Viszont ők azt minden évbe fixen megrendezik.
a vasutas ember nem jön? múlt évben volt
nem jut eszembe mi is volt az itteni neve
kicsit csúszik a szíj aztán eléggé oda van az agyi kapacitás
én az xt-vel mennék a husky rápihen az erdélyi túrára
Ez így jól hangzik csak eddig akik ott lennének az a Kutyás,én,te meg talán a Nimród aki most vette az fe 570 et de neki attól függ,hogy haza-e tud jönni
én 18-19-20-21 ráérek
sőt ha nagyon elkerülhetetlen 17. estére is valahova oda tudok érni
csak ne essen semmi és éjjel legyen olyan 10 fok ha sátrazunk
Itt nem az idő most a legnagyobb probléma,hanem az,hogy eddig elég karcsú a jelentkezők névsora és senki nem mond semmi konkrétat.
csak legyen jóidő mert az egyéni sátorfűtés nem olcsó
Meglátjuk még képlékeny időpont.
ja és a 125-ös XL be is ilyen van!
nagyon nem fötörtem még ,de valahol csak lesz,ha esetleg előbb találsz akkor szólj lécci
húsvét körül?
az a hétvégém eddig még szabad
Okèjj
Nem típus függő Viszont 2 olajcserére való olajat azért hozzá magaddal ha a bergel jössz mert ott pörögni fog bele az üzemóra
Èrdekel. De nincs hondám
Az időjárástól függően április közepe fele terveznénk egy túrát kb 3-4 napos lenne a táv nagyjából 800km körül lenne,ha esetleg lenne olyan akit érdekel jelezze itt a fórumon.
az az
nézelődtél már hogy hol veszel?
kér réz tő csavar van rajta,egyik az aksi+ a másik a vezeték köteg és egy 4-es csatit kell rá dugni
a kuplungszerkezetnél nincs csavar?
pl a dt-nél lehetett a közepén tekergetni egy csavart és úgy változott a kar állása(ami a blokkból jön ki )
ezeken ugyanolyan az önindító relé? nekem pont olyan kellene ami a te képeden van ez csak egyszerűen rá csatlakozik a motor vezetékélesére ugye?
létezik ha van esztergályos ismerösöd:)
XL200 PD