Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked volt Cagiva ar350ed nem? Milyen motor az? Hasznàlható?
Hogy àll a moci? Túra lesz?
xr 600 kormány csapágyssh902r
megmondom őszintén azért bassza a csőröm, hogy mégis mi a jó büdös franc vitt téged a lada ac membrán felé? és ezt mégis hogy hoztad össze? mert hondátol 800 forintért kaptál volna membránt vagy mi a gyíkot...
Sziasztok! Mi a véleményetek az osvat szelepekről?
én már nem emlékszem pontosan de aszem 6.3 dl száranként ha nem így van valaki javítson ki részemröl Repsol 5w lett belerakva ,kormánycsapágy méretet nem tudok ..
gatrulálok hozzá:)
Sziasztok korábban kértem segítséget az xl600-asom karburátorának beállításához voltam szerelőnél. Negyed siker a, hazahoztam és nekifeküdtem. Totális siker nem durrog,nem torpan megy mint az állat.
Nem kellett más csak egy lada ac membrán,és egy robbantott rajz.Köszi a segítséget mindenkinek.Sziasztok!
van egy keveset futott 100as dugóm gyürüvel együtt szép álapotban xl hez ha érdekel
Akkor valamit nagyon elnéztünk szerintem. Motorféknél volt egy nagyon kevés kék füst sehol máskor még hidegen sem füstölt. :)
nekem valami 0,5-0,7 mm volt és egy kicsit csipegette, utána meg nagyon
Mennyi olaj jött le?
Kompresszió gyűrű hézag ha 0,5 nél nagyobb, akkor csere!
Az olajlehuzó, 0,65 mm nél csere!
Az olajzó 0,9 mm nél nagyobb hézagnál csere!
Úgy mutatta, hogy belerakta a hüvelybe a gyűrűt és kb. 5mm távolság volt a gyűrű két vége között. De a bontás előtt egy csepp olajat seme vett ezekkel a gyűrűkkel.
Fél centi van a gyűrűkben? 5 mm?
Olvasd el a manualt!
0,2-0,5 mm lehet a gyűrűhézag!
Minek honolni, ha nincs hozzá dugó-gyűrű?
Furás, új dugó-gyűrű!
Sziasztok! Ezekben a jó időkben sajnos az XL szerelőnél áll szétborítva . Kap olajcserét, tömítésszettet az olajfolyás miatt , meg a szelepfedélnél meg volt szakadva az összes csavar szóval oda lett menet készítve, kapott hónolást és úgyvolt, hogy lesz rá gyárű gyűrű mert az nemárt mostmár. Szerelő mondta, hogy lesz aztán 3 hét után kiderült, hogy nincs Vissza lesz rakva a gyűrű amivel csak úgy evett olajat anno hogyha magasabb fordulatról esett vissza a fordulat azaz motorféknél. De kicsit meg vagyok ilyedve attól, amit a szerelő mondott, hoyg előfordulhat, hogy elkezdi enni az olajat, és akkor dugattyú meg fúrás meg stb. szóval sok pénz. Mennyi a valószínűsége, hogy ez bekövetkezik a közeljövőben? Szeretnék egy olyan motort amit hosszú távon használhatok de azt szeretném, hogy terepet alig lásson. Körülbelül fél centi van a gyűrűkben. Szerintetek?
Valakit egy 112 szemes gyűrűs SMC lánc patentszemmel nem érdekel? Sok infót nem találtam róla, félve is tettem fel egy kicsit, de a motorom nem nyújtott raja semmit kb. 500km alatt, pedig használtan vettem én is. Még fenn van a motoron, de áttételt szeretnék rövidíteni, csak amiatt venném le róla.
Mocis! Végül mennyi olaj ment a telóba és milyen? Kormánynyak csapágy méretet tudsz mondani?
Okés, köszi ! :)
Biztos,hogy nem mert teljesen más a rugós tagok hossza és a felfüggesztésük is.
Sziasztok! Segítséget kérnék: 1997-es XR600 ba berakható a 1990-es NX650 hátsó lengőkarja, rugóval együtt?
Visszaigazolt a drzs kolega is tehàt 3man vagyunk plusz egy haver de neki előtte kell venünk mocit
Ès mèg várok visszajelzèseket
Ha hazaèrek mink màr ketten vagyunk. Egyik xt660as kolega is jön.
előtte tolok pár egység depót aztán mindenki jöhet egyszerre