csavarok se tudnak ennyit kihozni? az xr4 en szerintem 3 centit is lehetett korrigálni lent+fent
de ha nem megy tenni kell távtartót olyant mint a csavaros csak nem fontos a menet rá, esztergályos összehozza gyorsba
van egy plusz aksim,csak nem itthon :( holnap haza hozom és megpróbálom azzal aztán majd írok! ha a relé szart be akkor az mibe fáj majd? meg hol tudom beszerezni?
szikrázni meg elég gyökéren szerintem,de merítettem már le ezt az aksit a sok rövid távu motorozástól és a sok önindítózástól de a kontrol led mindig világított,de mostmár az se
Az egy önindító relé Nézd meg az akksit mert lehet beszart,vedd ki érintsd össze a pozitív és a negatív pólust,ha szikrázik akkor jó,ha nem akkor kuka.Azért mondom mert én már jártam így és én is a relére gyanakodtam,mert az akksi tudta a 12 v-ot csak éppen baszott indíttani
Hali! a karbi kész fasza lett és nem ereszt na gondoltam én,hogy ki is próbálom a gépet,be tettem az aksit feltöltve,nyomom a gombot és meg se nyekken a gép halk kattogás az aksi mellől és ennyi! ez a kis huncut kattog,de gőzöm sincs mi ez :(
szerintem a mocid sokat kap a levegő az csak az alapjáratot befolyásolja azt nem kell bántani!egy a teendő!Nézd meg hogy a tű milyen állásban van valószínű hogy a legalsóban és sokat kap emiatt!
A középsőbe rakd át és literekkel kevesebbet fog enni! Én az xr 600-al voltam ilyen gondba ez egyből megoldotta a problémát!
(bár nem tom az xr 650 r milyen karbija van de ha jól emlékszem hasonló a régiéhez)
80% hogy az lesz a baj!
üdv!
Peti!
Akkor megpróbálom azt a verziót, köszi!
de ha nem megy tenni kell távtartót olyant mint a csavaros csak nem fontos a menet rá, esztergályos összehozza gyorsba
akkunak olyan 12,4-12,6v körül kell lenni nyugalmi helyzetben
egyszerűbb ha méred indításkor az akkufeszültséget 11v felé lenne a jó
szerintem a mocid sokat kap a levegő az csak az alapjáratot befolyásolja azt nem kell bántani!egy a teendő!Nézd meg hogy a tű milyen állásban van valószínű hogy a legalsóban és sokat kap emiatt!
A középsőbe rakd át és literekkel kevesebbet fog enni! Én az xr 600-al voltam ilyen gondba ez egyből megoldotta a problémát!
(bár nem tom az xr 650 r milyen karbija van de ha jól emlékszem hasonló a régiéhez)
80% hogy az lesz a baj!
üdv!
Peti!