Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó,hogy szólsz le veszem a hirdetést.Nem kell semmi alkatrész most.Köszi.
Az xl6 veztengelyt még hirdeted?

Mert itt még fenn van a hirdetése!
Tudok egy helyet Tatabánya mellett, domi, slr alkatrészek eladók nála, érdekel?
Köszi!Gondolom rá se ismersz Egy kis homokfúvás és polírozás csodákra képes
szép kis leömlö grat hozzá
Köszönöm a hozzászólásokat!
Legközelebb csak pénteken tudok szerelni. Át fogom mosni etanollal a porlasztót. Jelzem majd az eredményt.
@NimiGXr650r: Ha minden kötél szakad akkor érdekel a dolog.
Jó cucc! Grat!
Van rà karbim 15èrt. Teljesen jó.
rá csavarod a gyertya pipára a vezetéket és már veszi is a jelet!
sosem festettem, mert úgy is leégne
horganyzáson agyaltam de előtte nagyon facán le kellene csiszolni
rátekered a gyertyakábelra aztán ennyi
Milyen elven működnek ezek? Hová kell bekötni?
Én is inkább a rozsda miatt szereztem,mert a sima acél leömlőt hiába festegetem mindig berozsdásodik de az se rossz,hogy 4mm el nagyobbak a leömlő csövek belső átmérője a gyárinál.
az xt-re elfogadnék egy ilyent
nem a tuning miatt csak mert full ragya a rozsda miatt
Az új szerzemény Tuning leömlő,rozsdamentes anyagból
Egy fordulat az 360fok,alapos karbitisztitás nem árt.
Én a helyedbe kipucolnám a karbit és azt is megnézném,hogy a szívató légelzáró lemeze megfelelő állásba van-e.Mert én már találkoztam olyannal aki fordítva használta a szívatót és ugyanezt produkálta neki mert nem kapott levegőt a motor.
Hello Mindenki!

A következő problémával állok szemben. Egy Xr650ről lenne szó. A motor alapjárata stabil, de negyed gáz felett azonnal bedadog és fullad és fekete kormot okád. Olajcsere, légszűrőcsere, gyertyacsere megvolt. A gyertya csupa korom volt. Egy full tankot bepuszilta 70 km alatt, mondjuk sokat mentem szivatóval. Ha a szivatót ráadom a probléma megszűnik és kipörög de ott sem a teljes fordulatig. Ez egy kicsit ellentmondásos mert a tűnetek tipikusan azt mutatják hogy túl van karburálva. Ismerem a gyári beállítási procedúrát. Egy és háromnegyed fordulat ki és onnan lassan befele kell haladni amíg a megfelelő pont nincs meg. A kérdésem az hogy az egy fordulat itt 360 fokot jelent vagy 180at? Mit ellenőrizzek? Lehet hogy gyújtással vagy előgyújtással lesz a probléma? Csak a karbi alját vettem le de tisztának tűnt. ha valamit tudtok ne tartsátok magatokban :D
ÜDv mi lenne az ára ? Mekkorra a menet ?
Megtudnád mérni ?
de ez biztos hogy jó az XR-hez is?
Sziasztok!
Honnan tudok olcsón 93 Xr600- hoz új kuplungbowdent venni, rendelni?
Neten keresgéltem, de nemigazán találtam
Vagy esetleg melyik más típussal egyezik? (pl : xl600?)
Előre is köszi a segítséget!
XR,XL olajhőfokmérő eladó. 20/3522-154
Hát ja, sanszos az a google translate:) Már eleve hogy nem összefüggő a hirdetés csak felsorolás.