Az XL-en kicseréltem a két hátsó indexet újra mert el volt törve a régi. Összeraktam jól működött majd pár napra rá nem villogott, gondoltam indexrelé mert már el volt öregedve, hát kicseréltem egy újra. Tökéletesen működött, erre 2 napi használat után csak kattan egyet mikor eltolom a kapcsolót és nem is villan index. Mi lehet a probléma?
ehh
nekem kb annyi eszem van mint egy fejlövéses szőkének, sosem emlékszem semmire sem
voltak olyan helyek ahol állítólag legalább 5x voltam de nekem mindig új az élmény
Más az mikor olyan helyen mész amit ismersz és tudsz haladni mert nem kell gondolkodni merre menj,úgy én is leszoktam motorozni simán 200 km terepen egy délután alatt könnyedén.Viszont mikor keresni kell az utat és tökölődés van az rabolja az időt.
a ténérével a napi csúcs 750km volt. olyan 500ig egész jól elvoltam ebből olyan 400 lehetett aszfalt
a cagivával 600 volt a csúcs annyi szopóval hogy utána 2 napig alig tudtam járni kb fele aszfalttal
hondát nem tudom pontosan, avval szerintem csak 3 naposokon voltam, olyan 400-450 felé lehetett a maximum, aminek túlnyomó többsége aszfalt volt
amúgy ha ilyen környékbeli téblábolós party van akkor 80-200 között bár ezek sosem egész naposak
Ez nem verseny lesz,hanem motorozással egybekötött baromkodás,de azért kíváncsi lennék,hogy ti mennyit szoktatok menni egy nap alatt abba a nyugdíjas brigádba Mert szerintem napi 2-300 km terepen azért estére kellemesen kifáraszt.
Olajcserénél mennyi olajat szoktál bele csorgatni a Dominátorba?
nekem kb annyi eszem van mint egy fejlövéses szőkének, sosem emlékszem semmire sem
voltak olyan helyek ahol állítólag legalább 5x voltam de nekem mindig új az élmény
a cagivával 600 volt a csúcs annyi szopóval hogy utána 2 napig alig tudtam járni kb fele aszfalttal
hondát nem tudom pontosan, avval szerintem csak 3 naposokon voltam, olyan 400-450 felé lehetett a maximum, aminek túlnyomó többsége aszfalt volt
amúgy ha ilyen környékbeli téblábolós party van akkor 80-200 között bár ezek sosem egész naposak
meg aztán az ember nem adja fel akkor sem az elveit ha sárban-porban halad