Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hűűűha, akkor nekem nagyon kevés olajam van, ha 2.6 liter kell bele
A mestertől nagyon messze vagyok Viszont 2,5 -2,6 liter szokott belemenni közép szintig a nívónál.
Szia Mester!

Olajcserénél mennyi olajat szoktál bele csorgatni a Dominátorba?
Akkor elkezdek keresgetni megint! Köszönöm a választ!
Szerintem relé lesz megint.
Yamahához utángyártott relé 2000Ft volt. Nemtudom ez olcsó vagy nem, nem vagyok jártas indexrelékben.
Olcsó volt az indexrelé
Az XL-en kicseréltem a két hátsó indexet újra mert el volt törve a régi. Összeraktam jól működött majd pár napra rá nem villogott, gondoltam indexrelé mert már el volt öregedve, hát kicseréltem egy újra. Tökéletesen működött, erre 2 napi használat után csak kattan egyet mikor eltolom a kapcsolót és nem is villan index. Mi lehet a probléma?
Még nem lett letakarítva..
Karbim nincs de van hozzá egy gyári kipufogóm!
Sziasztok, 1976-os XL 125-höz keresek karbit, ennél még két furat van a szívó oldali karimán, úgy van felfűzve a hengerfejből kiálló két tőcsavarra.
kép?
Üdv mindenkinek! ELADÓ egy Honda Xl600RMG hátsó futóművem...(lengővilla, központi teló).
A kuplung oldali az rárakható.
Sziasztok! 90-es Dominator blokkjára rárakható a 97es XR600 blokkoldala?
ehh
nekem kb annyi eszem van mint egy fejlövéses szőkének, sosem emlékszem semmire sem
voltak olyan helyek ahol állítólag legalább 5x voltam de nekem mindig új az élmény
Más az mikor olyan helyen mész amit ismersz és tudsz haladni mert nem kell gondolkodni merre menj,úgy én is leszoktam motorozni simán 200 km terepen egy délután alatt könnyedén.Viszont mikor keresni kell az utat és tökölődés van az rabolja az időt.
a ténérével a napi csúcs 750km volt. olyan 500ig egész jól elvoltam ebből olyan 400 lehetett aszfalt
a cagivával 600 volt a csúcs annyi szopóval hogy utána 2 napig alig tudtam járni kb fele aszfalttal
hondát nem tudom pontosan, avval szerintem csak 3 naposokon voltam, olyan 400-450 felé lehetett a maximum, aminek túlnyomó többsége aszfalt volt
amúgy ha ilyen környékbeli téblábolós party van akkor 80-200 között bár ezek sosem egész naposak
Ez nem verseny lesz,hanem motorozással egybekötött baromkodás,de azért kíváncsi lennék,hogy ti mennyit szoktatok menni egy nap alatt abba a nyugdíjas brigádba Mert szerintem napi 2-300 km terepen azért estére kellemesen kifáraszt.
800km? nem azt mondtad hogy többnapos lesz?
Ha minden jól megy akkor kb 800 km-el számolj.1 olajcseréd tuti lesz,mert 800 km az több mint 10 üzemóra
a kresz földúton is kresz
meg aztán az ember nem adja fel akkor sem az elveit ha sárban-porban halad
napi 1 csere elég lesz
Hàny kilómêtert megyúnk? Mennyi olajat vigyek?