Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm minden meg van :) s már megy is :)
Nézz a tanksapka és a kormány közé,ott találod a nívót!szivató a karbin bal oldalon szokott lenni,elvileg,
akitől szerezted semmit sem mondott a gépről?
mert azért ilyen idős korában szoktak rigolyái lenni a vasaknak is
köszönöm a válaszokat. az olajat hol tudom ellenőrizni? és hol találom a szívatót? szerintetek strapabíró gépek?
Heló! Még új vagyok 4T-ben, valaki letudná írni, hogy működik a 250-es xl olajzása? konkrétan arra akarok kitérni hogy van egy 250-es xl blokkom és azt üzemképessé akarom tenni, ja és a váz nem xl, hanem mtx 125
Olajra figyelj oda!benzin legyen benne!
Indítás:szivató kihúz,berúgókart lenyomva átfordítod a dugót a felső holtponton,kar vissza fel és rúgj rá egy embereset,ja és a gázt ne huzgáld mert előfordul hogy visszabeszél!
lenyomod a berúgókart aztán beindul
ilyen egyszerű
sziasztok a minap hozzám került egy honda xl 600-as tudnátok segíteni hogy mit kell róla tudni? és hogy lehet be indítani? xd mert komolyan nem vágom kezdő vagyok please!
Nincs valakinek eladó jó kuplung lamellái meg olaj leeresztő csavar HONDA XL 125? Köszi előre is!
Sziasztok!
Xr 600 hengerfejtömítést keresek sügősen!
Aki tud kérem segítsen!
de ne hagyd így vazzeg mert tönkrebaszod, utána meg megy a rinya hogy több mint 10 pénz a csapágy hozzá
2 órás meló(némi rutinnal még 1 sincs) az egész és egy kis zsír meg egy flakon féktisztító kell hozzá
oké, de ha így hagyom akkor menet közben nem fog szétesni?
köszi
ugye te nem?! nyugtass meg!
szedd szét mosd ki, zsírozd be, beállítás után jó lesz.
persze ha nincs nagyon berágódva mert akkor akadozni fog(ekkor van lötyőgősre állítva)
attól hogy nem a legjobb a kormánycsapágyam( kotyog), nem fog szétesni a motor eleje?
ha sokkal beljebb mennél pl fogaras az vadabb vidék, de 2 személlyel, pláne rendszám nélkül nem ajánlott, elég forgalmas rész
de pl innen link el lehet mászkálni többfelé is
bihar csúcs meg sok egyéb földút
de menyháza környékén is van sok látnivaló
pádison lehet sátrazni is
itt is nézelődhetsz túraútvonalakat: http://padis.hu/
a piros nem mindig járható motorral.....
kék utak jók szoktak lenni

amúgy az a gáz hogy hülye vagyok neveket megjegyezni...... aztán sosem tudom mi hol volt.
csak ilyenek hogy az izzasztófal van, ahol a ködben voltunk, stbstb
Idén én is tervezem erősen az erdélyi motorozást a csajommal,de még azt nem tudom hova érdemes menni Azt néztem,hogy innen Pestől kb 350-400km re kezdődnek a hegyek Erdélybe.Érdemes oda menni vagy sokkal beljebb vannak a szép helyek?
kóla mellé kurva is kell, szóval simán elcseszné az ember egy este az idei erdélyi túrákra félretett pénzét......
utána meg mindenféle teszeredményekre várni.....
Pedig két teli tenere tank árából jól tudnád érezni magad pár óráig

csík még nem volt mi csórók voltunk
2 yoint után a lift olyan volt mintha a discovery űrrepülőgépben lettünk volna
leírhatatlan...... másfél órát tuti mászkáltunk fel a 10re meg vissza
Pár marékkal attól te már egy csíktól úgy megkeverednél,hogy azt se tudnád merre vagy arccal

milyen cuccot tolsz? küldhetnél pár marékkal
Semmi extrát nem láttál? Hát már az a név,hogy HONDA már az egy óriási extra
Abból gondolom hogy ha üresben nagy gázt húzok neki feketén füstöl.
cimbinek volt egy darabig, semmi extrát nem láttam az enyémhez képest
az 100al volt többért vásárolva