Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valahogy tuti rálehet szerelni. Nekem tiszta légszűrővel is csinálja :/ pedig jól raktam össze a karbit.
nekem ilyen csak akkor volt ha már retkes volt a légszűrő
akkor 3/4 gáz fölött már bedarált
be lehet kötni az automatát is
pl a parkír (kapcsoló előtti) áramára
aztán ahogy beindul egyből melegíti
de szerintem nem automata szivatós az
Rákérdezek majd remélem rálehet valahogy szerelni ja és persze jó is legyen vele. Ez a gyári karbi néha gány szóval megyek 3. ba oda verek neki és van amikor befullad..
Hát azt kéne tudni hogy a 10000res az is fcr39-e? Mert akkor azonnal meg kell venni.
Igen manuális de nézem van valami szenzor a karbin ez szerintem lényegtelen ha nincs bekötve.
huha :D nem olcsó dolog :/ jó sok tyukbél van rajta
Szerintem az automata szivatója lehet. De azt lehet manuàlisra alakítani. Mert amit linkeltem az asszem manuàlis!
Köszi szépen valamit alkotok majd! De ez a DRZ karbi bas*a a fantáziám nem tudom rálehetne e varázsolni
18as csőkulcsot vágj méretre
párszáz ft
én ráhegesztettem a végére egy dugókulcsot aztán egész jó lett
de a szárat meg kell görbíteni mert elég kevés a hely
de van aki csak sima csőkulcs+fémtüske kombóval szedi ki
Az keihin fcr 39 èn bepróbàlnàm.
Néztem azt is de abba valami buzi elektronika is van nem tudom jó lenne e rá
Szerintem drz 400 lehet jó lenne nem?
Nagyon ritka sajnos. Hallottam olyat is hogy valami más motoré jó rá Dr-é talán de lehet hogy tévedek
Hasznàltan keress.
Gyári.. :S néztem rá mikuni tm 36 ot talán de 80 000
Ha gyári a karbi dobd ki a francba. Nekem most lett végleg elegem az enyémből.
Hát lehet gyertya a ludas de nincs hozzá gyertya kulcsom még autó szerelő havernak se :/
Úszó szintet nem néztem nem is bántottam!
pár éve ugyanígy szoptam
ha beindul nagyon egyenletlen az alapjárat? néha ki-ki hagy? meg ha nem pörgeted le is áll?
ha igen akkor gyertyacsere
a hondáéktól rendeltem denso gyertyát, avval 1-2 rúgásra indult akkor is amikor csupa dér volt a motor
előtte a (vélhetőleg hamis) ngk-val meg folyt a hátamon a víz mire beindult
Úszószint jó?
Hali!

Olyan problémám lenne, hogy szét kaptam a gépet karbit kipucoltam összeraktam és kibaszott nehezen indul hidegen... 10 percig rugdalom mire beindul.. szivató pillangó szelep maszek benne előző tulaj csinálhatta bele nem tudom nem e az lehet a gond vagy gyertya de viszont melegen pöcröff
Nem csak gàzreakción javít......