Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

németben én találtam direkt xr 650r hez kalibráltat, meg máshonnan szereztem egy listát, hogy mi kell a hsr 42 höz, hogy jó legyen de ugye semmi sem biztos, ja és nem sokat értek a kalibráláshoz csak probálkozom, de a gyári karbim egy szar nem tudom rendesen beállítani sem az alapjáratot, sem a gázreakciót, szerintem az air cut of szeleppel(membrán9 lehet baj de mivel 45 szerelőnél volt a csavarjait is szétbaszták, és azt a részét szét se lehet szedni, hogy megnézzem mi van vele.
Te mennyiért tudsz tm 42 est?
Nem tudom , hogy mejiket vegyem, 40 est vagy 42 est, de én úgy gondolom, hogy a 40 es max a gázreakción javít, máson semmit, és ha ennyi pénzt áldoznék rá akkor azért valami kis javulást elvárnék tőle.
Keress Meg mailon,,,
Nekem 110/18 as kellene de nem mindegyik 110-es mert a bütykök az oldalán 140-es re növelik,és az nekem nem fér el a villába. erre a méretre lennék kiváncsi!
Sziasztok, régi XL 125-höz keresek karburátor alkatrészt, az a típus, amelyiken oldalt állítható az alapjárati keverék összetétel. Köszi.
jah elfelejtettem honda xl 125 röl van szó
ha esetleg van egy szelepszakadásos 18as belsőd azt is beteheted valamelyik gumiba
de csak ha ki van szakadva a szelep, szóval használhatatlan(de különben ép, max defektes)
üdv. mindenkinek. esetleg nem tudná nekem megmondani hány menet van a gyujtótekercsen ? mert vettem egy állórészt de az nagyobb és nem fél rá a lendkerék. előre is köszi
ok, köszi!
Ezt ,hogy érted ,magassága?,szélessége?vagy az egész gumi szélessége?
Kedden feladom!
A 18-as gumik bütyök szélei centibe mekkorák? meg tudod nézni?
mindegy csak legyen a széle jó. úgy is a 600asra lesz, a közepét leeszi az aszfalt
1 túra 1 gumi....
szerencsére van itthon mindig tartalék ilyesmi kopottakból, de azért szeretek tartalékolni
Ami a 21" esek mellett van?
olyant küldj aminek minél épebbek a szélső bütykei
nemigen látom melyik lenne a legjobb nekem
Küldtem mailt az adatlapodon található címre!
Válaszd ki a képen ,hogy melyik 18" gumi legyen!
nekem jó úgy is
akkor 9 pénz mindennel a 3 gumi
ez már szinte "börzés" jóár
írj már egy mailt aztán küldöm a címet
A postadij utánvéttel 1990ft,ha sima csomagként adom fel akkor 1790
nem hiszem,hogy 200ft ért megéri bemenni a bankba
jónak tűnik
vajon mennyi lehet a postadíj?
számlád van? mert utánvéttel szerintem k...a drága lenne
egy picsa kis borítékért elkértek majd 2 ezret
Ha megfelel akkor elpostázom Neked a 3 db ot 7000ft ért(postaköltség Téged terhel!)
Ez elég ÓCCCCSÓ!
jöhet mindkettő, meg akár egy 18as is bónuszba
1'db kell v mindkettö?
jobban járunk ha te mondod
nekem az olcsó: 3000ft
A kép bal szélén lévő 2db gumi az 21 coll(bridgestone m 101)
Mi az olcsó Neked?
Mondj rá árat Te!
ha van 21es olcsóért az érdekelne, az sem baj ha a közepe félidős
Köszi szépen a segítséget