Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó honda xr 400 automata vezérműlánc feszítő! jó állapotban tökéletesen végzi a feladatát! egy tévedés miatt lett véve egy új és azzal lett eladva a motor, és kiderült hogy ennek sincs semmi baja!
Nálam megbukott a dolog:
-A motoron elcsúszásból származó sérülések láthatóak. A műanyag idomok hegesztve, első felni cserélve
másik:
-fel lett újítva (túlméretes dugattyú van benne)
Nem tudom mint rejt a 490-es, de ezek már a leírtak alapján necces...
Hahu-n kapásból találtam egy '92-est 345-ért meg egy '97-est 370-ért.
http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/0P5WA5F3L4YQHF93U76J385U
KAH1YYLOTJ2O63YSZW3Z38UGLJRST1YFWEWEQDOO68LE3GG2ETFG2E6D9U6Q69I5CW6K3RO
E1ETSWR413PL08K8TQ9KAETSO1G4JT4UOKYR4DF9ERGULLG6EL93QGG/page1

mit mondasz mennyire merész az az 5 kiló a többihez?
Merész az az 5 kiló.
http://www.kepesmotor.hu/honda...

Nem tűnik rossznak így első ránézésre messziről!
Akinek van most lóvéja, jól járhat...
Akad sok olyan ember aki a realitást elhagyva szeretne szert tenni ilyen állapotú és "felszereltségű" kipufogókra 15.000 forintért!
Nincs rá szüksége, nem telefonálgat, e-mailt se vagy nagy nehezen ír, viszont ha a piaci ár felének feléért meg tudja vásárolni, akkor megteszi.
Ezt a fajta embert szerencsevadásznak hívom!
Azért mondtam hogy telefonon beszéljük meg, mert azt gondoltam több darabra van szükséged!
A Leo Vince és a Termignoni pont az a két darab, amit a rendőrök is elnéznek mert rajta az "E"...
A Leo ára: 35e ft
A Termignoni ára : 40 e ft
Egy kipuffogóban mi a szerencsevadászság ? Az egyik aranygyapottal van tömve és ha szerencsém van azt kapom...?
Egy darab érdekelhet, de ez alapvetően az ár kérdése. A Leo v a Termi jöhet csak szóba. Ezért nem fogok telefonálgatni, ha nem publikus az ára akkor nem érdekel, van ilyen elég eladó...
Nekem xl 600as gyújtótekercs van az xr-ben és tökéletesen működik.
Szevasztok !
Kérdésem az lenne hogy az xr 600 92es és az xl 600 gyujtótekercs megegyezik e mert gyenge a szikra es valszeg ez a baj a géppel kösztök!
Most jött meg, de motor már nincs!
Ha valaki hasonlót keres:
Ja és itt a számom: 06 30 635 9305
Konkrét árat nem tudok mondani, mert ha több kell akkor x az ára, ha 2 akkor y és így tovább!
Ha tényleg érdekel,egyszerűbb ha felhívsz, biztos elviszed, piaci ár alatt adom! Akkor hívj ha tényleg szándékodban áll venni, nem pedig szerencsevadász vagy!
Bebaszna, kb 2000 km-el ezelőtt volt perselyezés meg új dugó belerakva.
nem a rúgással van a baj
láttam ilyen 200ast (vagy 250?) nekem tetszett, még önindító is volt rajta
egyedül a piros blokkot homokszóróznám mert nem jön be
a "csillogós" plusszok miatt írtam hogy cigános
éppen ezért melegítjük fel ezeket a vén "vackokat" használat előtt
mert hidegen nemigen megy az olaj olyan tempóban ahogy kellene de még bőven elegendő maradt a leállítás után ott ahol kell
de ha ilyen 5-10 fok alatt sokat közlekednék biztos 10w40 menne bele nyáron meg vissza a 20w50 de gyorsan
Az is Ez is rugja a gyepet is rendessen,Egyébként az a Simsonos 4 lóerö .- fölény a 125-össel szemben meglepő,,,
ennek olyan kolompár rikárdó marlonbandó maradona kinézete van
a retro bringás szerszámtáskáért már megéri !
Az árak érdekelnének...
Az idősebb (tehát mindegyik) ilyen motoron az olajpumpában a visszacsapó szelep leereszti az olajat a blokkba (ezért nincs olajszint a nivópálcán) az tényleg megfogja a forgattyús tengelyt...

Amúgy a sürübb olaj ( a 20w-50) csak hidegen sürübb, 150 foknál szinte alig tér el egy 10w-50 vagy egy 5w-50 -es olajtól (persze, hiszen 50-es jelzésű!) így azért csökken az olajfogyasztás, mert a hideg (lötyögős) tartományban olyan sürű, hogy nem eszi annyira.

A baj, hogy a hengerfejbe alig jut fel az olaj ! Sajnos ahogy melegszik be akkor sem tud elegendő mennyiségű ( a nyomásával nincs baj) feljutni, így nincs elegendő hűtése sem a vezérlésnek...
Ez is Jól muzsikál ha valakit Érdekel, Honda xl 200
Egy léghűtésesnél lazábbak az illesztések, mert nem egy stabil üzemi hőfokra vannak tervezve, mint pl. egy folyadékhűtéses motor.
Így viszont hidegen mindene lötyögősebb, ilyenkor több égéstermék jut bele az olajba !
Aminek pont az az egyik feladata, hogy lebegtesse a dzsuvát, mert ha valahol leülepszik ott nem lesz kenés, vagy eldugul az olajjárat !
Ha kopott a motor (gyürük, dugó, hengerfal) hamar megtellik korommal az olaj, ezért illene sürübben cserélni, ha már eszegeti.
Mondasz valamit.