Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyenlőre ne foglalkozz vele, ha picit kék a füst, csipegeti az olajat, de még nem érett a szerelésre. Nézd az olajszintet,közben használd!
Van itt olyan, akinek elég sokat elment így a gépe, igaz xr400 motor volt, de a blokk ua!
Üdv!
Megmaradt pár dolog xr4 hez,ha valami érdekel hivj:70 392 6846
Sajnos nem tudom mennyi olajat fogyaszt, mert nem rég vettem a gépet, én hülye nem néztem meg ha melegen keményen feforgatom produkál e ilyet, amúgy hidegen semmi füstöt nem ad, mint mondtam ha keményen leforgatja az ember majd vissza engedi a gázt akkor ereget nagyon halvány kék füstöt.
Itt megnézheted a szétszerelését!
http://youtu.be/i8viRg3Difs
a lényegi részekkel megvagyok ..köszönöm holnap folytatom a szétszedést remélhetőleg a másik szár így már gyorsabb lesz ...
ha van alulról egy csavar, azt légkulcsal tudod kiveretni, és utánna szétjön. szerelőknek van katalógus, vagy keresgélhetsz a neten is service manual-t amiben benne van mennyi, és milyen viszkozitású olaj illik bele.
szelepszár szimering csere. kopott, és motorféknél beszívja az olajat, emiatt füstől gáz elvételkor.
kivettem a telót és szét szedtem 7deci olaj jött le egy szárból az kicsit sok nem? egyébként van valakinek ötlete a szárat és az alsó részt hogyan tudnám széthúzni?
milyen színű a füst?
ha fekete kicsit sokat kap, ha kékes-szürkés akkor olajat eszeget
ha eszi az olajat akkor büdös is, amúgy füstösen elmegy egy jó ideig
A szelephézaghoz köze nincs, de nem jó dolog, lehet szelepszár szimmering (ha hidegen füstöl induláskor)kopott a motor, dugó gyűrű csere!
Mennyi olajat fogyaszt?
Hali!
Volna egy trx400-asom amiben tudtommal az xr vagy xr400 blokkja van. Nos volna egy kis probléma, ha keményen leforgatom, majd a gázt visszaengedve egy kis füstöt ereget a gép. Kezdhetem fogni, a fejem, mert zsebbenyúlós lesz a dolog? Esetleg a szelephézeg állítással orvosolható a dolog, vagy köze nincs hozzá?
repsolt vettem 5w
Blokk egy kicsit szétfolyt a homokban,nem kis hőmérsékleten éghetett!
hondás gyereknek nincs szerencséje: link
Áll még az ajánlat a kölcsön karbira?
Nekem Domiban ATF-A volt. Az a gyári előírása.
a ténérébe ilyent tettem: link
volt helyben meg tök olcsó
sokat nem szaroztam a cserével, kitekertem a végét rugó ki, kiöntöttem az olajat, kimostam zsíroldóval(olyasmi mint a féktisztító)
aztán ment bele az új olaj
Sziasztok elérkeztem az első telo olaj cseréhez ki mit használ mi a jó bele tapasztalat esetleg? miből mennyi kell bele és van e valami szívás vele szétszereléskor?
Üdv!
Ez mindkettő membrános porlasztó, jobban jársz a membrános nélkülivel, hatásosabb!
Vagy olcsón domi karib, azt nem kell faragni!
http://aprod.hu/hirdetes/ktm-6...

nem tudom hogy a 640-re való Mikuni milyen fajta, de gondoltam belinkelem, ha esetleg valakinek szüksége lenne rá!
Legalább marad valami jövő hétvégére.
még csak ma ért oda?
akkor nem fogom elinni az árát most hétvégén
Megjött a cucc. Köszi!
Külső szállító hozza,de hétfőn reggel azért rácsörgök a boltra,hogy tudnak-e közelebbi infót adni arról,hogy mikorra várható az érkezésük.