én pont ezeket a melókat szeretem
nézegetem 3 hétig, legalább 5x nekikezdek(ami 2 percig se tart)
utána felidegelem magam és összehányom 20 perc alatt
volt egyszer egy fz, abban volt riasztó, fokozatjelző, hülye visszajelző lámpák meg mittudomén de semmi sem ment rendesen(pl az első lámpákhoz csak 10v jutott el)
mindenhol kábelek össze-vissza volt ami leszakadva, volt ami elvágva
egy szatyor szart szedegettem ki belőle
nincs kizárva hogy az lesz ...de xr kábelezése egy rakás szar szóval nem szeretnék ezzel heteket eltölteni.. más a cdi is és az egész egybe van kábelezve ...csak legyek túl ezen
amióta nem tudok a melóból kilógni a zp-be azóta (már kurva sok éve)szinte papi életet élek
se kóla se kurvák se semmi. zöldet is csak a motor alatt látok a réten
tisztára egészségesen fognak eltemetni
hívtam a faszit, nagyon rendes segítőkész, nem akarja eladni, mókázni akar vele, viszont ha valaki elszánt, és ad érte annyit, akkor lehet hogy el is adja
Ha jól emlékszem 230.000ft -ért ment el de lehet tévedek Egy biztos mostanában nagyon sokan használnak halucinogén szereket és valószínű nincsenek tisztába a számok jelentésével
Nem csak az látok én papír nélkül is xr 600 Az egyik haverom ezért az árért 2006 os 625 ös sxc-t vett papír nélkül.Ami azért kereszteb hosszába megeszi ezt az őskövületet
ráadásul eléggé pénztemető is lehet
valahol olvastam régebben(lehet az oldalukon) mit kell megnézni vétel előtt mert ez ennyi az annyi zseton
és egyik sem volt kevés
vagy csak a zsetonunk a kevés...... nekem egy tanksapka tömítés a huskyba 3300ft volt
Láttam azt az africa-át 1.300.000 volt az ára mert elől kicserélték a futóművet meg másik idomot kapott,más átalakításra nem emlékszem Jó motor az africa,de azért nem kéne túlzásokba esni
csak szar a társaság