Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez is azt bizonyítja,hogy ennyivel jobb a domi de ezt szerintem nem kell itt ecsetelnem senkinek
Ez ilyen.. :)
Sziasztok!
Van valakinek xr6 xl6 szelepszár szimeringje eladó?
Ha a gyári domi fúvóka van benne akkor 48 as alapjárati lehet benne és 155 főfúvóka,de ha ez így van akkor a te motorod nem kaphat sok anyagot hanem inkább keveset mert a 48 as alapjárati kevés az xr-nek Amúgy miből gondolod,hogy sokat kap?Mi a motor reakciója?
Holnap megnézem. Vagy ha mocis olvassa a fórumot meg tudja mondani.
A kipufogó gyári, de nincs benne a szűkítő a végében.
Milyen méretű alapjárati fúvóka van benne?Mert kipufogótól függően 55-58 as méretűvel érdemes próbálkozni
:D
Mondtam már, azt akartam eredetileg venni csak nem volt rá keret. Mostanra meg annyi pénzt elbasztam hogy abból egy fullos ktm is kijött volna.
az xr4-re. az örökkévalóság ígéretével
Na, fél győzelem már van. Karbi a helyén, lehet is vele menni. Csak még mindig sokat kap meg a gázbowdennel kell szarozni.
"látod annakidején megvetted volna az enyémet" Akkor ez mire vonatkozott?
külön nem volt eladó semmi
Beszéltünk róla hogy megveszem a karbidat?
látod annakidején megvetted volna az enyémet akkor még mindig hibamentesen menne alattad max 100 pénz ráfordítással
csak ugye megriadt a nép a 80 ezertől
ha összejön a gyereknek a zseton akkor egy kis erőmű lesz belőle
440es henger+ a többi extra
Oké, arra gondoltam.
Ok. Ha nem viszik el megdumàljuk.
ha esetleg külön eladó lesz beszélgethetnénk majd
207740724
amia szivó csonk végén van felül azt le de mást ne faragj rajta
Mocis add már meg az elérhetöséged számod email köszi
Nincs ki levegye. Nem nagyon akarják megvenni a motort tehát lehet leveszem róla ès külön eladom.
A csonkon amit adtál van két bütyök amitől nem megy rá a karbira. Leszedhetem? Az enyémen sincs már rajta.
Tiéddel mi újság:) nem került még le rola a tm?:P
ez hogy sikerült a srácnak és mennyi lehet egy ilyen akis?
jövö héten pénteken hozom el a blokkot akkor kerül be a vázba aztán csak kábelezésre viszem visza:) bizom benne hogy február közepére kész teljesen
Hogy àll a motorod? Tavaszra kêsz?