Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha a bolt hozza simán megmondják mikor hozzák
ha külső szállító akkor bajosabb
de végülis tökmindegy, bár egy telefont megérne, ne kelljen mindig basztatni a "futárt"
0 szorozva 2-vel az egyenlő 0 Az a baj,hogy a boltba én azt mondtam,hogy bármikor hozhatják mert itthon leszek Meg hát mindenképp szeretném én átvenni mert ha valami szállítási hibát találok akkor nem veszem át.Ahhoz túl drága volt,hogy rábízzam másra az átvételét
nekem mindegy, de az már dupla postadíj lesz
Nekem kell átvennem mert az én nevemre szól a számla és akkor fogom kifizetni.Hozza fel a haverod aztán ha elintéztem ezt a hűtős dolgot utána felhívom és elugrok érte,ha meg nem tudok elmenni akkor a következő alkalommal átveszem az olajat.
mondod a szomszédnak hogy figyeljen addig
vagy rákérdezel a boltban mikor hozzák
amikor muteréknak hozták a gáztűzhelyt felhívták előtte őket
A hétfő nekem nem biztos,hogy jó mert vettem egy hűtőt és hétfőn hozzák ki és nem biztos,hogy örülnének ha nem lennék itthon mikor hozzák.Az a baj,hogy nem mondták mikor hozzák,délelőtt vagy délután és amíg nincsenek itt addig nem merek elmenni itthonról
hétfőn megy az olaj csepelre
rosszul emlékeztem nem 1 hanem 1.5 deci hiányzik a felbontottból
de még így is megvan 1 cserére való mennyiség
ja, én is pont tegnap akartam ránézni, és már nem találtam
Te tudod,csak az a helyzet ha már a tű meg van kopva látványosan akkor ott már a kehelycső is kopott lehet kicsit.Én legutóbb az ebay-ről rendeltem tűt a tuning karbihoz,de ahhoz van minden az utolsó csavarig.Ott találsz szerintem csak bele kell mélyedni
A tű kivételével mindent megoldottam házilagosan, úgyhogy működik jól, csak nem olyan szép. :) Ha szar lenne, nem keresnék hozzá semmit, hanem vennék egy domi karbit.
Ha ennyi minden szar rajta akkor szerintem hagyd a picsába mert ezeket megszerezni nem kis teljesítmény és az árából veszel egy jó állapotú domi karbit amit csak felraksz és motorozól
Sziasztok! Mikuni BST 40-hez keresnék egykét cuccot, és ÖTLETEKET!
Kellene nekem egy membránház fedél (amin nincs kivezető csöcs, amit le kéne dugóznom), továbbá egy szép állapotú tű, de érdekelne még manuális szivató is, meg "tuning" levegőcsavar is.

Ötlet ahhoz kéne, hogy hogy oldjam meg a karbitűn lévő alátét elhagyását, merthogy eszi a tű oldalát a rázkódás miatt.
Bármilyen tuning ötletet szívesen fogadok, a tolattyú felfúrása, fúvókázása, rugó vágása már megtörtént, ezeket már kívülről fújom.
PE78C és PE78D
A manuál szerint a karbit vízszintesen tartod,hogy a tűszelep is vízszintesen álljon.Ekkor az úszó lógni fog a stiften.Ilyenkor mikor éppen zár a tű,az úszó alja és a ház alja között adja ezt a 16mm-t.
Így hátha előbb megteszik valakinek
Eladó a Hondám! Hátha valakit érdekel egy szép és tökéletes állapotú Dominator. http://www.kepesmotor.hu/honda...
Hát úgy nézem elvitték a bringát. Hahu-n már nincs fönt.
Magyar posta, nem fűzök hozzájuk óriási reményeket.
amennyit elkért érte a posta csúnya lenne ha nem lenne ott már holnap
Ezt a 16 mm-t hol,mettöl-meddig kell mérni? Volt ahol 22mm-t emlegettek 650R gyári karbinál.
600as. Haynes maual szerint ezen 14.5, de már tárgytalan köszi.
ez a gyári, ennél gyáribb nincs...20e
Melyik xr,és milyen karbi van rajta?A 650r-en ha jól emlékszem 16mm a szint.
Köszi! Remélem a héten még megjön.
Szívesen!
ma ment a cucc