Km óra stipistop foglalózva. Viszont nekem is van pár cuccom xr4hez esetleg eladó: gyári 0km es gumiszett, kemény talajra valo cross, első féktárcsa, lánckerék 15 új gyári, lánc... Az elöző tulaj aranyos volt, még a csizmáját is idde akarta adni... használati utasítás? Tudom hogy kell használni, de ha service manual van magyarul, azt en is szivesen fogadnam.
nem sok értelme van
esetleg ha defektesen akarsz hosszabb utat megtenni
pl nekem legutóbb volt egy defektem aztán kb 7-800m után tudtunk csak megállni mert végig erősen lejtett
na itt tuti kiszakadt volna a szelep, mert lejött a gumi a felniről nem kellett betaposni
Az nehéz lesz mert olyan nekem nincs Inkább imádkozz azért,hogy minél előbb készüljön el az a fém hulladék ami ott korrodál a sufnidba mert ha ilyen marad az idő akkor én 2 héten belül kigurítom a garázsból a szörnyet és megvakartatom a földkérget vadzsi új cross gummával
Ne kínlódj már ezekkel az ősrégi szarkupac órákkal mert csak a szopás van vele és folyamatosan szakad el terepen a meghajtó spirál Inkább tegyél fel valami digitális cuccot aztán azzal nincs gond
annyit tudok hogy egy univerzális kuplunkart+felfogatást is hozattam ekkor