Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom már honnét rendeltem, valami netes boltból
annyit tudok hogy egy univerzális kuplunkart+felfogatást is hozattam ekkor
Km óra stipistop foglalózva. Viszont nekem is van pár cuccom xr4hez esetleg eladó: gyári 0km es gumiszett, kemény talajra valo cross, első féktárcsa, lánckerék 15 új gyári, lánc... Az elöző tulaj aranyos volt, még a csizmáját is idde akarta adni... használati utasítás? Tudom hogy kell használni, de ha service manual van magyarul, azt en is szivesen fogadnam.
Nincs ötleted,hogy itt pesten honnan tudnék beszerezni vakszelepet?Ezen gondolkodtam,hogy talán itt lehet Ez valahol ott van ahol a haverod melózik.
nem sok értelme van
esetleg ha defektesen akarsz hosszabb utat megtenni
pl nekem legutóbb volt egy defektem aztán kb 7-800m után tudtunk csak megállni mert végig erősen lejtett
na itt tuti kiszakadt volna a szelep, mert lejött a gumi a felniről nem kellett betaposni
Ment a levél!
Hát nem Kb 1-1,5 bar-ra gondoltam arra felesleges a vakszelep előre?
előre annyira nem fontos ám, gondolom nem 0,3 bárokkal fogsz hasítani
Yes! A deka76@freemail.hu ra kűld el a teloszámod, meg a képeket is kűld már át, légyszi.
Még nem,mert vennem kell előre és hátra is vakszelepet
felrakták már az uj gumikat?
jah láttam én már azt a papás rugatást
Az nehéz lesz mert olyan nekem nincs Inkább imádkozz azért,hogy minél előbb készüljön el az a fém hulladék ami ott korrodál a sufnidba mert ha ilyen marad az idő akkor én 2 héten belül kigurítom a garázsból a szörnyet és megvakartatom a földkérget vadzsi új cross gummával
este imádkozok a te lelkedért is
Az,nagyon oltári zsiradék Inkább dobd vele oldalba a szomszédod rotweiler kutyáját,mert másra nem jó
olyan elbaszottul negatív vagy apámm
kilométer spirálom még sosem szakad el .. a fordulatszám mérő viszont gyalázat
Te tudod,de fogadni merek veled hogy az alatt a 2000 km alatt legalább egyszer spirált kell majd cserélned
nem értelek ez egy szalon állapotú null kilométeres óra króm mutatóval oltári zsíradék lett szerintem
aaaaa nem nem ez még simán ki fog így birni legalább 2000 km:)
Ne kínlódj már ezekkel az ősrégi szarkupac órákkal mert csak a szopás van vele és folyamatosan szakad el terepen a meghajtó spirál Inkább tegyél fel valami digitális cuccot aztán azzal nincs gond
akkor az nem olyan mint az xr4 gyertyája
ilyen nekem az xt-ben van
akkor csak a kapcsoló megy
Kiszedtem a gyertyát: DPR8EA9
megpróbálom ebbe a házba vissza rakni mennyire kell ennek légmentesen zárnia?
lehed de az óraszerkezet biztos ugyanaz kétlem hogy külön fejlesztettek volna egy órát egyébként meg eltörtem