Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a te motorod te tudod, én szívesen segítek amiben tudok ha egyszer oda érek:)
anyagi csődből még senki nem vett tm42-öt
Nem a sérelmet kell kipihenni hanem az anyagi csődöt:)
szerintem kicsit ki kell pihenned a sok sérelmed a motorodtól és újult erővel rá kapaszkodni aztán meglátod jó lesz ....
Csak találtam egyet jó áron és megkérdeztem pár dolgot. De így a leírtak alapján tényleg felejtős.
Jaja így már a "nem éri meg" kategória.
me a frásznak neked tm42?:) ezt valahogy nem tudom megérteni... nem hogy stabilabb nem lesz tőle de időtlen időt elbaszol majd az állítgatással ami jóformán sehova sem vezet majd csak tü meg fúvócska rendelgetéssel elkurod még azt a maradék kedved is ami volt ehhez a motorhoz.. nem is beszélve arról hogy tuti biztos vagyok benne hogy hasra ütésre nem tudod majd beállítani azt a féltéglát:)
Nem csak fúvókát kell cserélni hanem tűt is és így ez már egy fokkal bonyolultabb.
felszívott pár csíkot aztán már mongóliában tapossa a havat a ténérével
Janszival megint mi lehet maga alá temette talán a nagy magyar valóság?
van itt minden:
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
csak nem olcsó azért érdemes dörzsárazgatni aztán csak akkor venni amikor megvan a helyes méret
Sima fúvókák valók bele vagy valami speckó amit lehetőleg egy másik kontinensről kell rendelni?
ha értesz hozzá akkor nem.
fúvókázást csinálhatod úgy is hogy beforrasztod a lyukat(persze csak ha nagy), aztán dörzsárral kijátszod mekkora kell utána beszerzel egy "rendeset"
Annyira kínlódás?
Elöl szívócsonkál passzol,hátra a légszűrő gumihoz kell egy toldat.A bowdenen kell variálni.Nagyjából ennyi,aztán lehet kínlódni a beállítással.
Masteron, a tm-42-őt mennyire kell faragni hogy rámenjen xr6-ra?
Köszönöm
Köszi a segítséget !
rendben, köszönöm a segítségedet!
rendben, köszönöm ma segítségedet!
elengedheti az olajat vissza a blokkba olyankor nem jó értéket mutatna bár ezt melegen is megteheti függ attól mennyire kopott az olajpumpa 2-3 mérést is csinálhatsz ha nem vagy biztos benne .....
értem, köszi. még annyi hogy mindig csak melegen kell ellenőrizni és hidegen mást mutat?
Az olajszintet hogy kell ellenőrizni xr600-nál!?
1-2 perc járatás után, vagy még hidegen?
Hidegen ugyanannyi a szint mint melegen?
A segítséget előre is köszönöm, még új a gép nekem azért kérdezgetek!
lehet az 5 -10 perc is nem gond az ha meleg néha húzz neki gázt is melegen nem kell csutkára csak forogjon aztán állítsd le várj pár percet és nézd meg
Az olajszintet hogy kell ellenőrizni xr600-nál!?
1-2 perc járatás után, vagy még hidegen?