Minek kínlódsz azzal az ótvar szarkupac karburátorral Nem igazán értelek ,múltkor a Mocis itt kínálta neked a domi karbit,hogy vidd el és próbáld ki,de te még így is azt a xr karbit erőlteted
Neked volt igazad, kb 1500 különbség van ha új rendszámot csináltatsz. Viszont azt azonnal megkapod, ha a régit gyártják újra akkor még másfél hetet várni kell. 12085 forintot fizettem az egészért.
Sziasztok! A légszűrőt, hogy lehet pucolni? Addig eljutottam, hogy a műanyag ház oldalát leszedtem és a szivacsot kihúztam. Utána azt a fémrácsot hogytudom kivenni? Az egész ház lejön? Köszönöm! :)
Üdv minden motorosnak!
Kis segítségre lenne szükségem tudom nem CB fórum de külön nem találtam ilyet.
Most kezdtem el felújítani egy CB50-et és ha valakinek lenne ilyen típushoz elfekvőben alkatrészek érdekelne engem főleg hengerfej és motorikus alkatrészek.
Széles utat gumifákat.
nekem mindegy, ahogy gondolod
ha olcsó akkor kell, ha nem akkor lehozok egy garnitúrát a padlásról
mindig van pár gumim tartalékban, meg úgy kb minden van tartalékban ami kopik meg letörhet
igen, zacsiban van. még nem leltároztam le,kaptam egy doboznyi cuccot.inkább motoroztam, hamár ilyen jó idő van. A gyári láncvezetők, a láncvédő, a kézvédő vadiúj, soha fel se rakták a motorra. kapásból raktak rá másik áttételt, nagyobb féktárcsát,idomokat, azzal gyilkolták, az eredeti meg megmaradt.
Ini- holnap lefotózom a gumit, feltolom a képet, oszt beszélünk a dologról. Igazából azon is gondolkodtam vajon miért adjam el, fél év múlva meg vegyek boltban? De a karácsony leapasztott rendesen, meg át kell még íratni a gépet, úgyhogy valszeg elgyengülök.
Ez a kézvédő tartó ez miféle? mert ktm re valo alumerevítős kézvédőm van egy pár, a műanyagja egyik oldalt repedt. viszont vastagkormányhoz valo a belső felfogatása nagyobb. bakker van egy csomó fél pár kézvédőm, ufo, polisport, nem dobom ki, mert valakinél tuti ott a párja... csak meg kék tanálni. Az órával kapcsolatban hívlak, adddig találd ki az árát, de csak szerényen...
mi az ára a kettőnek?
Kis segítségre lenne szükségem tudom nem CB fórum de külön nem találtam ilyet.
Most kezdtem el felújítani egy CB50-et és ha valakinek lenne ilyen típushoz elfekvőben alkatrészek érdekelne engem főleg hengerfej és motorikus alkatrészek.
Széles utat gumifákat.
ha olcsó akkor kell, ha nem akkor lehozok egy garnitúrát a padlásról
mindig van pár gumim tartalékban, meg úgy kb minden van tartalékban ami kopik meg letörhet