Heló nekem egy honda xl 500 as motorom van szét kelet kapni a blók ját hogy meg nézem.az egyest mert gond volt vele csak az össze rakásnál nem néztem meg hogy hol állt az elensuj a fötengej alat és szeretnék segítséget kérni az újra be álitásnál mert félek ha nem jól.rakom ösze rázni fog a blok elöre is köszönöm
Jobb karburátor de sokkal bonyolultabb is Ha valaki egyszerű,olcsó,könnyen beállítható tuning karbit akar az tm 40 be gondolkodjon.Amúgy meg a teljesítmény béli különbséget nem biztos,hogy mi hobby motorosok nagyon észre vennénk mert mind kettő síktolattyús és spricces viszont az árbéli különbség az meg óriási mivel egy új Fcr 41 es Posta nélkül 130.000 ft
motoros talalálkozón részegen sört fogva a betegágy yamaha yzf 426-ot berúgtam mezítláb
ezzel sose volt gond, de ha Isten mezején jól megszopkodja magát,mert 4x pördült míg megállt, és te olyan fáradt vagy hogy még 2 percig pihensz a földön,mert nincs erőd felállni, na akkor kicsit szar a helyzet
de az még jobb, ha 40 fok meleg van
A Mikuni tmr 41 es olyan verseny karbi mint a Keihinél az fcr 41 es csak sokkal ritkább mint az fcr.Árban olcsóbb mint a Keihin,de én nem erőltetném a tmr 41 est mert elég ritka darab és alkatrészt tekintetébe nem egy hálás dolog.Ami neked jó lenne az a tm 40 es,mert kb 60-70.000 ft ból meg van egy új és nem túl bonyolult hozzá állítani egy 600 ccm-es motorhoz.
Van régi dobfékes TT, az TT. Van TT 600S, ami csak berúgós és TT 600 E ami csak önindítós. Utána Jön a TTR, ami csak berúgós és jön a TTR-E, ami csak önindítós. A gyári önindítósok ezekből mindig "gagyibbak". Rövidebb rugóút, ilyesmi. Utcaisabb motorok azok. Önindítót szerintem nagy macera rárakni, ha rá is lehet, az önindítósra meg hogy berúgót lehet azt nem tudom. Fene tudja annyira nehéz berúgni? Viccen kívül, ezeket a yamahákat nagyon könnyű berúgni, mivel automata dekompresszoros és áttételes (vagy mi) a berúgója. Tehát másfelet hajtasz csak a berúgón és ott van FHP után. Olyan mint egy Simson.
hűha, van itt mindenféle fajta gép :) nem gondoltam hogy ennyi van belőle
csak mintha említette volna bnőm apja hogy az xt-t meg lehet csinálni, ez meg xt blokk, vagy mégse? nem vagyok jártas...
igaz hogy nem honda, de vannak itt tőlem nagyobb szakik!
át lehet alakítani egy tt-t öngyújtósra? vagy más a főtengely,blokkban 1-2 cucc,ami ezt megakadályozza?
Én azt javaslom,hogy érdeklődj egy Ktm márka képviseletnél mert a Bst 40 est többnyire Lc4 re szokták rakni gyárilag.Vagy még http://www.mforce.hu/bemut_ceg... mert ők Magyarországon a Mikuni képviselete.Viszont ha egyiknél se jársz sikerrel akkor ott az ebay
Sziasztok! Ráműtöttem az XR-re egy Mikuni BST 40-et, amivel nagyon durva lett a gázreakcióka! Na jó, azért nem teljesen gyári a karbi, 2 napig faragtam, mire ilyen lett.
Kérdésem az volna, hogy hol lehet ehhez a karbihoz felújító szettet venni? Kéne egy új tű, egykét O gyűrű, stb...
mondjuk nem sikerült mert azóta is túlfolyik