Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem sürgős enyémet nem adom el de van egy eléggé kedvezö áron
De csak januárban lesz aktuális, attól függ milyen lesz a fizetés.
mr.clockwork90@gmail.com
van e -mail cimed?
Be volt szakadva. Aztán párszor beleakadt a lábam amikor felszálltam rá. Mindig visszahajlítottam. Egyszercsak észrevettem hogy csak a fele van meg, amelyik csavarral volt rögzítve.
A másikat egy húszasért kapnám meg, szóval ebben gondolkodtam.
Gondoltam... nem teljesen patika, de bőven jó, már javítgatom szépen lassan, de amennyit én is használom...
aha értem
ha patika állapotú is,és nem kell cserélni rajta semmit, akkor sem tudok/unk érte adni 330-nál többet!
. 390, picit engedek aszt vihetitek, de úgy sem veszi meg senki, ez csak egy szutyok kiöregedett 600, amik felett eljárt az idő
Karácsonykor:D majd nyáron hívj kivisszük a csajokat is meg némi piát..
Szerintem most is mondtam gyere egyél egy kis házi pogit te nem éltél a lehetőségel
Nekem sincs öngyufa mégis imádom
Néha kicsit makrancos meg jól el is fáradok de jó ez nekem
lófaszt mindegy, ha valahova hívnak szívesen megyek ha csak ecsetelik hogy majd egyszer noss hát....
elég lesz neked a 250 is
avval is el tudod tördelni a végtagjaid
írj egy mailt
de inkább csak sms-ben vagyok elérhető
ketté? ezt hogy érted? mennyit szánnál rá?
mondjad mi az ára,mert lehet lenne 2 vevő!
Szerintem hivtalak már na mind1
Úgy néz ki mostanában nem tudok átmenni a karbiért. Kettétörtem a rendszámot:)
Viszont azt akartam kérdezni korábban: ha nagyon bejönne az élet vele, nem lesz eladó?
A berúgó kar már jó tengely csere megoldot minden próblémát!
Én mikor rám jön, ránézek az enduró/krossz motorhírdetésekre, aztán rájövök, hogy jó nekem az öreg, fostalicska, lomha, gyenge 600 gépem is, úgy se venné meg senki, ha meg elvinnék úgy is csak sz*rt tudnék csak venni, mert a 9 éves cr-be is 3 tank után dugó kellett, ami már vashüvelyes ráadásul. 1-2 alaktrész és bele is futottak a drága motor vásárlás után + 120-130 ezer forintba. Amiért jól tudjuk nem keveset kell dolgozni sokunknak.
ini kellene a számod.... ha megoldható
hát eddig csak mondogattad de sosem hívtál....
Nekem nem kell itt felsorolnod,hogy mid van mert nem én vagyok a NAV vagyonosodási vizsgálatot végző revizor csak itt mindig azon panaszkodsz,hogy napi forintos problémáid vannak.Ami persze nem tré,mert sokan küzdenek a megélhetésért sajnos.Szerintem inkább vegyél egy berugókart a motorra azzal jobban jársz mert az álmodozás az élet megrontója
Nem tudom nekem egetrengetően nem hiányzik a gyufa, mert rá tudok rúgni, ezt másfélszer lehajtod és ott van FHP után, szerintem igencsak kifinomult a berúgórésze. Amúgy ha a tt nem indul akkor öngyújtóra se indulna. Arra figyelj, hogy az önindítós ttr-ek már inkább XT-sek, rövid rugóút meg ilyenek.