Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ini nekem nem volt fáradság betenni a kocsiba te nem adtál címet ahova vigyem:) de talán 2014ben meglesz
ígérgeted vagy egy éve.......
bár még mindig az van a forrasztóba amit anno beletettem szóval nemigen használom
pedig még amikor a leveleket gyújtogattam avval indítottam meg az égési folyamatot
5ezerért megy mindhárom flakon ha kell
ini adok cserébe 3 db gázkonzervet
mi árban?
érdekel valakit 2 flakon bontatlan 5100 10w50? adok mellé ajándékba egy bontottat amiből alig hiányzik kb 2 deci
ha valakit érdekel kitalálunk valami "jóárat"
Melós motornál ez nem pálya, ezt megtanultam. Játszósnál lehet ilyesmivel szórakozni mert van rá idő.
nem kell fosni, bele kell kalkulálni
Persze, kivéve ha belenyúlok egy nagygenerálba mint az xr-nél. Fosok már az ilyesmitől.
ez a motor itt van valahol a környékemen, élőbe mondjuk még nem láttam. csak a tulajt ismerem látásból
150 felé már megérné
kis fogyasztás kis rezsi
Cseréljem le az öreg szaromat egy még öregebb szarra?:)
Majd leboxoljátok:) Apróságok engem is érdekelnek, pl a karbija de az még elválik.
Azzal is az a baj hogy egy öreg rom. Most kezdjem el előröl a motorépítést? Az xr-nek legalább a blokkja rendben van.
ez a bst 40 ...
Materonnal nem kell foglakozni... engem úgyis csak apróságok érdekelnek
a dr kevesebbet eszik, de az autókkal simán megküzd a pirosnál
én a dt80al is aláztam őket
Elvileg januárban dől el hogy le kell-e adnia vagy kiárulja. De masteron már igényt tart egy részére:)
valaki akart vásárolni mikuni karburátort:
http://www.sportmotor.hu/motor...
Majdnem ugyan az a kettő. Csak a futárkodásnál a fák autók, és nem egy helyben vannak, hanem mozognak. Sár helyett meg ott van a rom ikarusból ottfelejtett olaj amin csúszhatsz.
kár érte nagyon szép enduró volt szolj ha leszenk rola eladó alkatrészek...
futárkodni jobb lenne egy dr250
a másik meg motorozni
Most megfogtál, ma-holnap lemegyek a garázsba és megnézem.
Igen elhiszem hogy a terepesek között értelmetlennek tűnök a fogyasztáshoz való hozzáállásommal:)
Az a domi már nem áll ott. Az az amiről meséltem hogy összecsukták. A srácnak amúgy átlagba 5,5-öt evett, ha odafigyelt picivel 4 alá tudta vinni.