Akkor drágább, egy tök új rendszámot kell bevinni a rendszerbe, amihez egy új forgalmi is kellene ami még pénz. Plusz ha eltűntként akarnám bejelenteni az okmányiroda előtt el kell menni a rendőrséghez is.
Na most már rohadt kíváncsi vagyok holnap mit fognak mondani. Nekem nem tűnik logikusnak hogy az a drágább ami kevesebb módosítással jár a rendszerben.
ezért is jó a husky, előbb kell rajta olajat cserélni minthogy lemenne a szint
ezen még nívópálca sincs csak olyan csavar mint ami a szimókon van
persze se olajtartály se semmi "extra"
jobb ha meg az ember egy kört utána jár pár percig alapjáraton
sokkal pontosabb
de ha faca minden akkor nem kell trükközni
haver xl600asa 2 hónapos állás után is jó szintet mutat beindítás nélkül
Akkor ennyi ha új rendszámot kell csinálni új karakterekkel, de akkor új forgalmi is kell ami + 6 rongy meg a matrica. Azért mondtam hogy 20 körül lenne.
Sziasztok! Egy nagyon alap kérdéssel fordulok hozzátok. Olajszintet hogyan ellenőrizzek pontosan? Tehát járassam vagy ne ilyesmi. Első nagymotor és szeretnék nagyon jól bánni vele ilyen gyermeteg hibákat kiszűrve. Előre is köszönöm!
csak azért írtam hogy kb tökmindegy hogy újat kapsz vagy a régit gyártják le kb azonos a költség
max annyi a különbség hogy nem kell a biztosítóhoz bejelenteni
bár ha pl a netrisken szoktad kötni intéznek mindent csak írni kell nekik
Húszasnál többet mondtak? Az érdekes. Holnap derül ki mennyire tuti, amit írtam azt a netről szedtem össze az elmúlt pár napban. Természetesen semmi nincs világosan és egyértelműen leírva. Ezért a kérdésem inkább arra vonatkozott hogy volt már e valakinek hasonló hogy el kellett bírálni sérült vagy megsemmisült rendszámot.
ha nem adod le akkor újat kapsz
autóra lehet csak kérni ugyanolyant ha elveszett, de csak 1x
ezen még nívópálca sincs csak olyan csavar mint ami a szimókon van
persze se olajtartály se semmi "extra"
sokkal pontosabb
de ha faca minden akkor nem kell trükközni
haver xl600asa 2 hónapos állás után is jó szintet mutat beindítás nélkül
az új (másik)rendszám valami 5ezer párszáz+ forgalmi6000
ki van ez találva
max annyi a különbség hogy nem kell a biztosítóhoz bejelenteni
bár ha pl a netrisken szoktad kötni intéznek mindent csak írni kell nekik
a 600as még mindig ott áll felcuccolva menetkészen
bár ha tudtam volna hogy mentek, elmentem volna veletek, mert gondolom földutakon mentetek-jöttetek
nekem sokkal többet mondtak
amikor írattam át a huskyt akkor kérdeztem mert elég jól széjjel van furkálva a rendszáma