Nagyon köszi de most sajna nekem nem jó mert holnapra már eligértem magunkat egy laza gurulásra Dobogókőre meg aztán meg bulizni megyünk de ha lesz még ilyen megyek
holnap reggel10re legyél nálunk akkor jöhetsz hardozni
de csak olyan 1es szint a 10es skálán
vannak nagyobb famentes területek le tud szállni a mentőhelikopter
Remélem lesz olyan szerencsétek mint nekem volt amikor meg vettem a vasat
Mert nagyon nincs vele bajom vez láncot cserélek meg lassan olajat meg természetesen csinálgatom dakarosra és kb ennyi kopó alkatrészek meg minden 84-es motoron vannak
ennyiért hírdetem hátha valakinek kell . egyébként megkérdeztem bontot papir nélkül csak blokk karbi nélkül úgy hogy beszerelés előtt bele kell nézni 140ezer,ezt meg csak kitudod probálni,és hallod a hangját nem zsákbamacska
most xr vázba van betéve a domi blokk de nincsen bekötve az önindító csak berugós,amúgy műszakis de nem ez az eredeti blokkja az még darabokban van. bár ezt a blokkot is benne lehetne hagyni műszakira már kigondoltam azt is
addig ki tudja mi lesz ilyen 5+ fokokban lehet jókat menni, nem kell napi 10 liter vizet cipelni
De tényleg már le dumáltam és nem tudom le mondani!
de csak olyan 1es szint a 10es skálán
vannak nagyobb famentes területek le tud szállni a mentőhelikopter
Mert nagyon nincs vele bajom vez láncot cserélek meg lassan olajat meg természetesen csinálgatom dakarosra és kb ennyi kopó alkatrészek meg minden 84-es motoron vannak
mennyire egészséges!
barátommal tervezünk motort vásárolni, viszont szarba nem akarunk lépni!