Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton voltam ott.D
nem ezt vásároltam meg...:) Masteron már be vagyok kapcsolva
Lehet de szerintem olyan sok időre nem megyek csak egy sima gurulás már úgy is rég jártam kalocsán
dumálásban gyenge vagyok, de ha igényled tajtékosra szívatlak a buckákon
Ha marad így az idő valamikor leszaladok azt dumálunk egy jót ha neked nem gond
tavasszal tuti fogunk edzeni
addig ki tudja mi lesz ilyen 5+ fokokban lehet jókat menni, nem kell napi 10 liter vizet cipelni
Én tuti nem!
De tényleg már le dumáltam és nem tudom le mondani!
szóval nyúl vagy
Nagyon köszi de most sajna nekem nem jó mert holnapra már eligértem magunkat egy laza gurulásra Dobogókőre meg aztán meg bulizni megyünk de ha lesz még ilyen megyek
az 1, van. kényelem viszont kevés
holnap reggel10re legyél nálunk akkor jöhetsz hardozni
de csak olyan 1es szint a 10es skálán
vannak nagyobb famentes területek le tud szállni a mentőhelikopter
Értem én de nekem nem is kell mert nekem lényeges 1.rendszám 2.kényelem
Irigy aztán nem vagyok Engem az sem érdekel ha 200.000-ért adod el egy vak down-kórosnak
látod ezért nem linkeltem be, nem akartam itt megsérteni senkit az árával,természetesen forum tagnak olcsóbb
Szerintem nem irigy csak nagyon is a talajon jár te meg hát nem is tudom
Remélem lesz olyan szerencsétek mint nekem volt amikor meg vettem a vasat
Mert nagyon nincs vele bajom vez láncot cserélek meg lassan olajat meg természetesen csinálgatom dakarosra és kb ennyi kopó alkatrészek meg minden 84-es motoron vannak
ebben igazad van,de hátha találok valakit. ne légy írígy
de vajon mit is tudhat? ? ? ? ? ? ?
mennyire egészséges!
barátommal tervezünk motort vásárolni, viszont szarba nem akarunk lépni!
Lehet igazad van veled még nem mentem de mocisal már igen és szerintem egy cross pálya elég hard nekem
HARDOZNI? Janszi mi olyan messze járunk a hardozástól mint a kurva a templomba járástól
Hát igen ez reális és ha rendszámosat találnék reális árban le is cserélném a vasam
Na jó én elhiszem,hogy próba szerencse,de szerintem nem árt néha a realitások talaján maradni
Nagyon is igazat adok ezért is cseréltem le az idomokat vagy meg szokom így vagy nem járok veletek hardozni és ennyi
ennyiért hírdetem hátha valakinek kell . egyébként megkérdeztem bontot papir nélkül csak blokk karbi nélkül úgy hogy beszerelés előtt bele kell nézni 140ezer,ezt meg csak kitudod probálni,és hallod a hangját nem zsákbamacska
most xr vázba van betéve a domi blokk de nincsen bekötve az önindító csak berugós,amúgy műszakis de nem ez az eredeti blokkja az még darabokban van. bár ezt a blokkot is benne lehetne hagyni műszakira már kigondoltam azt is