Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skacok B.U.É.k mindenkinek mert szerintem idén már nem leszek mert holnap megyek bulizni
Nagy pacsi mindenkinek
ő hozta még pár éve, meg nem mondom most pontosan milyen színű de szerintem nem piros hanem olajszínű
olyan samponszagú..... a második legjobb szagú olaj amivel eddig találkoztam
Ini ez az az olaj amit a kutyás vitt neked?Piros az olaj színe?
Janszi ne már
ha közelebb volnál most kapnál egy nagy nyakast !
Már a henger is fel van újitva tehát lehet kifújta volna az orrod
Amugy mizus papám?
Ha nem találkoznánk jobb új évet
annak az mtx nek aztán már nem igen kellet taposni egy jóérzésü simsonban nagyobb erő volt
jólvan Tehénke:)
Ha nem taposta volna ki a belét nem volna gondja baja egy 10 évre
De ez egy állat és nagyon kezdő is
Engem érdekel az olaj
Te majom
nyugtass meg nem te végezted a felújitást
Ja csak,hogy kicsit lássátok milyen kokler emberek vannak ma neki álltam meg csinálni a volt mtx-et mert haver vette meg és kivégezte a meg hajtó tengelyt vett hozzá egy komlet blokkot mert ez volt olcsóság kokányolva volt a vizpumpa tengely mondom szét kapom azt kicserélem mert a másikban renben van szét kaptam a blokkot erre a léptető tengely hegesztve(taknyolva van egy kis tengely helyet meg be raktak egy furó szárat le vágva de látszik rajta miből csinálták ja és kiscsávó azt mondta most rakta össze erre tiszta homok volt a belselye a kuplung oldalon arra nem volt képes el mossa szóval mocsok kokler szar emberek azt ennyi
drága lett
legutóbb már 2100 volt a kúton, másfél éve meg még 1500volt
inkább vettem 15 liter elf olajat avval elvagyok pár évet
olyan 5000km felé lehet benne de nem ment el belőle semmi
Én valvot használok már nagyon rég autóba is tehát maradok nála
valami 1000ft-os elf olajat
egyik boltos ismerős méri ki 80 literes hordóból
elmenne az olvasztott libazsírral is
Te mit használsz tehénkébe?
én nem akarok ezzel üzletelni, de sokallom a 3000 forint feletti árat
szerintem a képesmotoron is lehet kapni olcsóbban
na ja, én meg 5ért 2,8 litert szóval az pont egy ezressel olcsóbb mint az ajánlatod
a huskyba nem jó a ténérébe felesleges, ha megmarad akkor jó lesz láncot kenni
2800 -ért küldök akárkinek "akármennyit"
Sziasztok
Lehet nem is a tankomal van gond lehet karbival van gond mert tegnap elkezdet túl folyni menet közbe
békéscsabától közelebb tuti nem fogok menni
inkább 8 deci lenne a nyerő.... bár 2500ért már erre felénk nemigen van inkább olyan 3000 körül
az a gond a posta nincs ingyen, felénk meg nem jársz gondolom, pedig nyertem volna 2 decit
2500 ft literje felénk
mondtam hogy írj mailt, nem akartam ide kitenni a számot
így is elég sok mailszemét jön, nem hiányzik hogy mindenféle ügynökök baszogtassanak telefonon