a 10.5 külső széle magasság,a 11.5 a belső éle magasság,a 9.5 külső magasságú nem jó bele(ha 10.5 kell bele),mert a támcsapágynál(amire azt hiszik alátét ) lesz 1 mm hézag,tehát ott hézagolni kellene,de minek mikor van bele való Azt meg akkor látod,mikor szétszedted.Különben mozogni fog,ha meg nagyobbat teszel bele,nem tudod a rögzítőgyűrűt betenni.Ilyen egyszerű,csak sokan elbasszák,főleg mikor beleverik és megsértik a támcsapágyat,az meg a krómszárat ,de a lényeg,hogy beverték és új a szimering,csak semmit nem csináltak sőőőt..
ilyen motorért a reális az olyan 100-150 ezer lenne, de ilyen áron nem kapni sehol sem
ami ilyen árban van az már olyan szinten szétütött hogy nincs is rá szó
Volt egy Békéscsabán, nagyon sajnálom hogy lekéstünk róla, biztos nem lehetett rossz!
Na de ami késik nem múlik, most megyünk visszavenni a régi XR-emet!
Barátom keres szép állapotban lévő, "kevés" kilométeres, nem leütött Honda nx 650 Dominatort rendszám nélkül adásvételi szerződéssel!
Akinek vagy, vagy ismer olyan embert,aki nem árulja, de reális áron megválna motorjától, az kérem írjon rám vagy hívjon fel!
Köszönöm!
06 30 635 9305
Köszi! Elvileg ez a méret kell a teleszkópomba, mármint a 11,5-ös, de csak 10,5/11,5-öst találtam Athenába. Szombaton szétszedem, de lehet elküldöm én is Csikának, nem sok időm van vele szöszmötölni, plusz mire megjönnek az alkatrészek stb. Nehogy többe kerüljön a leves mint a hús.
motort keresel? van egy xr-em plusz egy csomo alkatrész ha érdekel. szerintem megbeszéljük ha érdekel bár nem 150 ezerért
egyedül a tököm akart lefagyni, lehet 2 nadrágot kellett volna felvenni
ami ilyen árban van az már olyan szinten szétütött hogy nincs is rá szó
Na de ami késik nem múlik, most megyünk visszavenni a régi XR-emet!
Akinek vagy, vagy ismer olyan embert,aki nem árulja, de reális áron megválna motorjától, az kérem írjon rám vagy hívjon fel!
Köszönöm!
06 30 635 9305