Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol volt ez?
Engem ma hívott egy srác,cserélni akarta az xr-t egy sx 450-re.Csak pályát látott elmondása szerint.
Elképzelem mennyire lehetett ép.
Én is vontattam ki a közútig már szakadt lánckerekes 640 LC 4 SXC-t. Na a tulaj nem szídja a Yamahámat.
Azt láttam,hogy az egyik LC4 hogy beragadt a sárba A másik csóka meg 2 személlyel,utcai gumival egy öreg DR-el elsuhant mellette
Nehogy elkapjanak,mielőtt meglesz
én múltkor három ktm-es emberrel motoroztam, abból kettőnek repedt a felnije már
és mindenkinek NAGYON tetszett az xr pedig az ő gépeik dupla erősek voltak
volt 2 lc4 a hangjukon csak mosolyogni tudtam
az sxc (vagy mifene volt) az tetszett
Vegyesben használta,de többet aszfalton,és van benne menesztő ahogy mondod
Na de Ő inkább turázásra használta. És azon van gumimenesztő.
Az a cimbiknél is előfordul. Nekem nem volt gondom, de álltalában a gumimenesztős nélkülieknél szokott előfordulni.
Így olcsóbb,de a jövő hétfői kékfényben benne leszek lehet,mert én lettem itt a helyi PÁLINKÁS(vagyis wiskis).Szóval egészségetekre.
Ha megbízhatóságról van szó,a KTM nem ellenfél,de ezt te is tudod.
Akkor a haver megúszta. 7 éves a narancs,de ilyen baja nem volt.
Látom Neked el kell, hogy gyere velünk mert a KTM-esektő hallom én mindíg ugyanezt de fordítva. Vagy a Yamahát, vagy a Hondát szídják ezerrel. Én meg kevés vagyok oda hogy lehurrogjam őket.
Akkor te most lettél kő gazdag,vagy nagyon fiatal vagy
Egyszerre két jogsi az manapság egy vagyon
kerékagyak sűrűn szoktak......
Nincs pánik
Miért az reped?
Hát nekem az aszfalt kilőve,most csinálom a kocsi meg a nagymotor jogsit.Marad a soft enduro.
Csak,gondoltam segítek,mert nekem már volt ilyen bajom,de inkább motorozz ne aggodalmaskodj.
Ja azt nem írtam,hogy aszfalton,és nem téptük, olyan 90km/h volt a max, és 16/45 áttétellel. Az enyém a gyári áttétellel 2decivel fogyasztott többet.
Jelenleg 14:44 de színte ugyanez volt a 14:48-al is.
Én azt a szívacsot használom amit a pinkmotor is árul asszem60x60-as és abból lehet bármilyent készíteni. Ez sürűbb mint a gyári és a és a sima Twin Air ami hozzá való az is kétrétegű.
ahol hegesztve van ott repedhet......
bár nem ktm ez hogy repedjen
Hát igen,ahogy ini mondja,nem mindegy az áttétel. A haverom XR400 -át most járattuk szombaton,és neki is 3.5l evett,pedig abba is új cuccok vannak.

Most már látom azt a vázat nem kellett volna írnom,most ezen fogtok lovagolni