Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakter minek neked lámpa ha eladod a mocit ? Hova rakod a homokodra?

Amúgy meg levagy baxva én tom meg utoljára, hogy motort cserélsz....
rendben
Ez a szinteres ha jól gondolom.
Mamut = Manhunt bocsi
Mamut ha jövő hónapban is meglessz a lápásod akkor írj nekem ide fórumra és én vevő leszek a a baja lápákra
ha kérhetném küldenél róla minden oldalról képeket erre a mail címre
route66usa@citromail.hu
előre is köszi :)
Bocs de nem :(
LMP294 OR - úgy látom ez való bele, és ennyibe kerül:6 660 Ft a Pink-nél. Kicsit utána néztem,és elég szépeket írnak róla. Ha legközelebb nem kapok Lucas -t,lehet megpróbálom ezt
manhunt!Látom xr-nek gyári a kipufogója!Elcserélnéd egy Supertrapp dobra?
Szerintem akkor az nem rossz ár,egy normálisabb betét ennyibe kerül
Az túlzás, hogy a közelembe mert 200 km-ről szoktam venni. A Pinkmotorstól. Az ára az valamivel több mint amit Te írtál a másikra, de nem vészesen.
Szia! Sajna nem ismerem,de ha neked többszörösen is bevált,és a közeledben be tudod szerezni jó áron,akkor nem lehet ellene kifogás

A másik dologban nekem is ez a véleményem.
R F V C - Rendesen Fárasztó Vele Cammogni
Sziasztok, 93 dominator 650-hez keresnék szervizkönyvet. Xr-hez találtam, ha vki tud segiteni kérem tegye meg .
Hello,van egy gyári xr baja lámpám,hibátlan állapotban,15000-ért ha érdekel valakit dobjon egy e-mailt,és küldök képeket.
melóhelyen hagytam a telóm (legalábbis remélem)
majd szerda este kiderül......
Kielégítő válasz volt!
Köszönöm szépen!
Radial Four Valve Combustion Chamber
Magyarul:4 szelepes hengerfej aminek az égésterébe radiálisan vannak elhelyezve a szelepek!
Az AP Racingel kapcsolatban van tapasztalatod? Én eddíg amelyik motoromon cseréltem ott jobban működött mint a gyári. Az XT-ben Brembo volt a gyári az XR-nen Nisin. Azért kérdezem mert ha legközelebb cserélni kell jól jön az ilyen jellegű infó.
A dobfék kontra tárcsafékhez: szerintem nem csak az adagolhatósága hanem a hatásfoka is jobb álltalában a tárcsásnak. És az nem igaz, hogy ha a dobfék is képes blokkolni a kereket akkor attól már nem lehet jobb hatásfokot elérni. És, hogy mennyire van szükség a hátsó fékre, a múlt héten Babodon volt olyan hely amire külön felhívták a figyelmünket az "öregek", hogy véletlen se nyúljunk az első fékhez csak a hátsóhoz.
Nem tudja valaki mit jelent az XL blokkon a hengerfejen az RFVC mozaikszó?
Számold ki -30% -al
Emiatt engem ne basztass,nézz utána,és akkor meglátod mennyi az annyi
műszakiig ráér
2 hét múlva jár le, de ha decemberbe viszem el az sem gáz
ha gondolod minden reggel küldhetek sms
van 60ingyen minden hónapban aztán nemigen szoktam még tizedét sem felhasználni
06-1 3030930 bárdi központ nekem is van kedvezményem de ennyiért uj autoba kapok betétet....
annyira sürük a napjaim wazze teljesen kiment a fejemböl. reggel kurj hozzám egy sms-t hogy kenjem meg a krva fejidomot végre. 0670 3062307 bocsesz. csak a postaköltséget kell fizetned vagy 8 kilo, tán még annyi se.
tényleg
nektek hogy áll a feszítő? mert nekem 11nél van aztán így egész közel van