Mamut ha jövő hónapban is meglessz a lápásod akkor írj nekem ide fórumra és én vevő leszek a a baja lápákra
ha kérhetném küldenél róla minden oldalról képeket erre a mail címre
route66usa@citromail.hu
előre is köszi :)
LMP294 OR - úgy látom ez való bele, és ennyibe kerül:6 660 Ft a Pink-nél. Kicsit utána néztem,és elég szépeket írnak róla. Ha legközelebb nem kapok Lucas -t,lehet megpróbálom ezt
Az AP Racingel kapcsolatban van tapasztalatod? Én eddíg amelyik motoromon cseréltem ott jobban működött mint a gyári. Az XT-ben Brembo volt a gyári az XR-nen Nisin. Azért kérdezem mert ha legközelebb cserélni kell jól jön az ilyen jellegű infó.
A dobfék kontra tárcsafékhez: szerintem nem csak az adagolhatósága hanem a hatásfoka is jobb álltalában a tárcsásnak. És az nem igaz, hogy ha a dobfék is képes blokkolni a kereket akkor attól már nem lehet jobb hatásfokot elérni. És, hogy mennyire van szükség a hátsó fékre, a múlt héten Babodon volt olyan hely amire külön felhívták a figyelmünket az "öregek", hogy véletlen se nyúljunk az első fékhez csak a hátsóhoz.
műszakiig ráér
2 hét múlva jár le, de ha decemberbe viszem el az sem gáz
ha gondolod minden reggel küldhetek sms
van 60ingyen minden hónapban aztán nemigen szoktam még tizedét sem felhasználni
annyira sürük a napjaim wazze teljesen kiment a fejemböl. reggel kurj hozzám egy sms-t hogy kenjem meg a krva fejidomot végre. 0670 3062307 bocsesz. csak a postaköltséget kell fizetned vagy 8 kilo, tán még annyi se.
Amúgy meg levagy baxva én tom meg utoljára, hogy motort cserélsz....