Ha egy xr egyszer rendbe van rakva és utána rendesen szervizelve van az szinte "mindent" kibir!Az enyém 7 éves és még bontatlan a blokkja(most lessz szétszedve)!
Amikor eladtam akkor nagyon jó börben volt,sok pénzt tettem bele!sajnos a haver csak hajtotta és nem szervizelte!De úgy emlékszem hogy elég olcsón adta el,remélem te jól jártál a géppel!Ezt a motort láthattam a használtautón ?el akarod adni?
Pár kép a mostani vasamról!
2004 ben vettem egy vadi új drz t a full gas nál.Csak endurózni használtam,hóba ,sárba,szinte minden hétvégén!(kaposvár körül az endurónyomon,ahol az enduró eb volt,babod,orfü,söt néha krosszpályán is mentem vele,2 zyma trophy,2 tavaszi túra,stb stb,söt egy horvátországi nyaralást is kibirt!)Soha nem volt semmi baja!A motor most is itt van a környéken egy szintén motorosnál aki úgyanúgy használja mind én,tavaly cserélt benn dugót de azt mondta hogy nem biztos hogy ki kellett volna cserélni.a beázásos problémával soha nem találkoztam,az akksi még mindig a gyári bent!amúgy ha lermerűl az akksi akkor is be lehet lökni,igaz csak lejtönek!Az enyémen DOMA cső volt és hozzá volt állitva a karbi is nagyon jól ment!Amúgy most xr 400 am van ez is nagyon jó motor,söt talán jobb mint a drz,(a drz nagyon ornehéz ezért sárban nem volt az igazi),viszont a drz jóval erösebb!Mindkét tipus teljesen megfelel a hobbi endúrózáshoz!Nagyon kicsi a szervizigényük!
Igen, na ö van amikor úgy megy hogy sisak felhúzz,cigi a szájba és közben telefonál! A nyáron talált egy 20 literes benzinkannát (tele benzinnel) és úgy ment a pályán.
Ja kb 20km, kár hogy kihagytátok szerintem egy igazi six days szintű pálya.Bár sajnos ott is elkezdték a fairtást, úgy hogy nem tudni mi lesz. A legjobb benne hogy nincs basztatás, nincs erdész vadász,szembe jövő Mtz-s.Mentetek volna egy kört biztos lett volna vasdobálás.Majd legközelebb.
Igen most, hogy mondod úgy hívták a fiatalabat. Nagyon invitáltak egy 20km-esnek mondott körre de a többiek nem akartak még arra is menni. Nekem sajnos a mostani vasárnap nem jó, mert nem érek rá akkor.
Azt mondom, hogy nem ázott még be soha. Olyan sarakba ahol aztán tényleg nem maradt semmi szárazon. És ezt folyamatosan csinálja. Majd teszek ide videot bár róla pont nincs mert az ilyen helyeken mindíg előre ment és Ő készítette a felvételt.
Én Mohácson lakok, és itt a környéken sincs senki aki endúrózna. Azért szoktam a motort betenni az autóba és oda viszem ahonnan indulunk.
ui. egyszer tényleg beázott neki de ott több motor is bent maradt. És a DRZ-ét nem kellett kivontatni mert egy kis idő után beindult.
Nem, szerintem az "öreg és a Benji "volt na azok igazi bennszülöttek szerintem ők ott születtek.Ja az exc meg az idóta na az nagy csávó csak meg kell ismerkedni vele jó fej sok embert kisegített már ha bénázott.Na ők nagyon tudnak Sokat szoktunk mi is velük menni csak kéne egy kis erőnlét meg bátorság.Vasárnap szerintem megyünk ha addig nem lesz sok eső.
corr, nemaztmondom hogy beázik az 1. tócsába....de ha elmész 1 jót veretni....80 km re a civilizációtól netán beázik, akkor mi a faszt csinálsz? már bocs a szóhasználatért...szóval valahol bennevan hogy ha nemakarsz sokat tökölni ilyenekkel akkor már vásárláskor kikell küszöbölni a hibalehetőségeket, amugy merrefelé verettek? me az kéne már ide is 1 jó team, régen voltunk annyian h az egész hegy tőlünk zengett, kicsik nagyok, minden...mostmeg ugykell vadászni valakit, bátyámon + haverján kivül akik crossozni járnak át noszvajra am, hogy jöjjön valaki velünk még.
A csapatunkba van egy DRZés . Az mindíg a legnagyobb sarakat keresi és akkora gázzal, hogy a sisakról is folyik a víz. Neki még nem állt meg ilyen miatt.
Pár kép a mostani vasamról!
Így néz ki most:
Papírral vettem.
Én Kaposvárról vettem a xr-t,akkor lehetséges,hogy ismered a tulajt
itt egy régi kép a gépről:
Hívott az öreg szaki,vasárnap összerakom aztán ha jó akkor jövőhéten mehetünk.Valami elérhetőséged,telefon
H otthon góré voltam, itt meg mki nekem ugat!
Cukor az élet csak tudni kell szopni!
Én Mohácson lakok, és itt a környéken sincs senki aki endúrózna. Azért szoktam a motort betenni az autóba és oda viszem ahonnan indulunk.
ui. egyszer tényleg beázott neki de ott több motor is bent maradt. És a DRZ-ét nem kellett kivontatni mert egy kis idő után beindult.
100 szónak is 1 a vége....ezsem fun egyedül