a 600asom csúcs fogyasztása 6,2 volt
de ez fele túra fele homokbánya/domb volt
de átlag 5,5 felé evett, de szinte sosem pörgettem, 3 ezres fordulat teljesen jó volt neki
mostani 400as meg inkább 6-6,5
ha óvatosan mászkálok 5,5 körül
Egyébként azt megfigyeltem, hogy a két légszűrő között is van különbség a fogyasztásba amit használok. A gyárival kevesebbet eszik mint a három rétegű Twin Air-ral.
testvér! szárad már a fejidom?
össze lett pakolva a lámpavas, csinálhatod a fejidomot
de ahol a csavar van az oldalán ott tegyél rá több réteget, mert elnyírja a csavar ha vékony
Nem az van hogy pályázol vele sokat,és téped neki? Mert akkor ehet annyit. A haver 650-ese pont 1-1,5 l-el eszik többet mint az enyém. Az enyém meg 4,5-5l eszik maximum.
bebaszna gyerekek ha a motorolaj kenné a kormányt! akkor szervós lenne a kormány wazze! ja meg ha angliába veszel egy endurot oszt jobbkormányos lenne! akkor mit csinálnál waze? HM?
mert gondolom túrázgatva 8 liter......
szombaton kb 100km mentünk de már tartalékra kellett tenni
ebből szerintem 1 liter kifolyt a sok fekvéstől
na de az nem volt normális túrázás, még 3.ban is keveset mentem
Így hogy nem látja az ember,agyal mindenfélén,nem mondtam hogy az a baja Csak végigfuttattam honnan is folyhat ott valami.
Nem a szimeringnél folyik neki valami,hanem a kormányzárnál,tehát valószínű hogy a szimering jó,mert különben ott folyna.
Külön szimering van benne,ha kigyöngyözik a kormány csapágynál akkor ott elfáradt a szimering.Főleg az alsóra figyeljetek(mosásnál mindenképpen,főleg nagy nyomásúval),mert hamar megadja magát és az nagyobb galibát csinál.
faca legyen ám
mert az xt-n nekem 16-40 volt aztán alig húztam és gyorsan ment
láttam olyan xt-t amin 50es fogaskerék volt hátul....
Én is használok Twin Air légszűrőt,de nem vettem észre különbséget.
de ez fele túra fele homokbánya/domb volt
de átlag 5,5 felé evett, de szinte sosem pörgettem, 3 ezres fordulat teljesen jó volt neki
mostani 400as meg inkább 6-6,5
ha óvatosan mászkálok 5,5 körül
Ketteslétrára nem megyek fel mert szédülök.
Húzni azt van hogy húzom.
össze lett pakolva a lámpavas, csinálhatod a fejidomot
de ahol a csavar van az oldalán ott tegyél rá több réteget, mert elnyírja a csavar ha vékony
szombaton kb 100km mentünk de már tartalékra kellett tenni
ebből szerintem 1 liter kifolyt a sok fekvéstől
na de az nem volt normális túrázás, még 3.ban is keveset mentem
Nem a szimeringnél folyik neki valami,hanem a kormányzárnál,tehát valószínű hogy a szimering jó,mert különben ott folyna.
az valami nagyon sok
Az új karbival 8 liter körül eszik.