Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak ne repedt meg,bebaszna.A
Kormányt motorolaj
ok! és köszi!
faca legyen ám
Dettó,mint én.
milyen áttétellel?
mert az xt-n nekem 16-40 volt aztán alig húztam és gyorsan ment
láttam olyan xt-t amin 50es fogaskerék volt hátul....
Megközelítőleg.6-7-8,attól függ merre mentünk és,hogy mennyire vigyáztam a gépre,de ilyenkor kicsit többet eszik amíg bekopik.
megadtad már a parancsot? még nem , vagyis ugy veszem ki csak most, jo elkezdem, asszem hétfőn feladom.
Milyen áttétellel mész? Mert az is sokat számít.
Én is használok Twin Air légszűrőt,de nem vettem észre különbséget.
Az Xt-ém az nekem is csak 7-8 litert eszik. Na de az meg megint sok ahoz a 40 pacihoz.
a 600asom csúcs fogyasztása 6,2 volt
de ez fele túra fele homokbánya/domb volt
de átlag 5,5 felé evett, de szinte sosem pörgettem, 3 ezres fordulat teljesen jó volt neki
mostani 400as meg inkább 6-6,5
ha óvatosan mászkálok 5,5 körül
Én meg a pályázás
Ketteslétrára nem megyek fel mert szédülök.
Húzni azt van hogy húzom.
Egyébként azt megfigyeltem, hogy a két légszűrő között is van különbség a fogyasztásba amit használok. A gyárival kevesebbet eszik mint a három rétegű Twin Air-ral.
testvér! szárad már a fejidom?
össze lett pakolva a lámpavas, csinálhatod a fejidomot
de ahol a csavar van az oldalán ott tegyél rá több réteget, mert elnyírja a csavar ha vékony
Nem az van hogy pályázol vele sokat,és téped neki? Mert akkor ehet annyit. A haver 650-ese pont 1-1,5 l-el eszik többet mint az enyém. Az enyém meg 4,5-5l eszik maximum.
Ez már túl van a bejáratáson. Nálam az összes motor többet eszik mint amit átlagnak mondanak. Dr 650,NX650,XR 600, ezek mindegyike 10-12 között evett.
bebaszna gyerekek ha a motorolaj kenné a kormányt! akkor szervós lenne a kormány wazze! ja meg ha angliába veszel egy endurot oszt jobbkormányos lenne! akkor mit csinálnál waze? HM?
Ne mááááááá! Amikor bejáratod kevésbé húzod neki,hiába szorosabb minden,nem ehet annyit. Az enyém olyan 3.5-4 lityit evett.
Az előzővel még többet evett. Lehet velem van a baj.
mert gondolom túrázgatva 8 liter......
szombaton kb 100km mentünk de már tartalékra kellett tenni
ebből szerintem 1 liter kifolyt a sok fekvéstől
na de az nem volt normális túrázás, még 3.ban is keveset mentem
Így hogy nem látja az ember,agyal mindenfélén,nem mondtam hogy az a baja Csak végigfuttattam honnan is folyhat ott valami.
Nem a szimeringnél folyik neki valami,hanem a kormányzárnál,tehát valószínű hogy a szimering jó,mert különben ott folyna.
Enyém is ennyit eszik kb,de ez a bejáratás alatt normális.
8 liter?
az valami nagyon sok
Külön szimering van benne,ha kigyöngyözik a kormány csapágynál akkor ott elfáradt a szimering.Főleg az alsóra figyeljetek(mosásnál mindenképpen,főleg nagy nyomásúval),mert hamar megadja magát és az nagyobb galibát csinál.
Hajszálrepedés a vázon
Na majd akkor esetleg télen. Most még használom amíg nincsenek azok a nagy hidegek.
Az új karbival 8 liter körül eszik.