Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeket a gépeket csak szeretni lehet,ekkora szerviz igénytelenség mellett ez jár nekik.Jobb előbb cserélni az elfáradt alkatrészeket,mert az emberi lustaság könnyen megbosszulja magát.
Ha a lánc lenne akkor nem hagyná el melegen(de mivel szét lessz szedve azt is megmérjük),sajnos a hibák csak szétszedés után kerülnek napfényre,de egy jó xr nek se hidegen se melegen nem lehet semmi zörgése,lehet hogy még évekig elmenne igy de én nagyon szeretnék a végére járni,mielött valami nagyobb hiba keletkezne belöle,ez a motor szerintem megérdemli!
Xr250 biztos jó rá,a váz egy az egybe ugyan az.Sokan keverik az xlr-rel.
Viszont ha nem eszi az olajat,nem füstöl,akkor szerintem nem dugó baja lesz. Nem lehet,hogy a vez láncot hallod? Nagyon hülye hangja tud lenni,tök más mint egy autóban.
Közben agyaltam,és most jut eszembe,hogy voltam az RMC-ben is Törökbálinton,és azt mondták hogy XR4-re nincs,és nem is lehet rendelni. Ezt még egyszer megkérdezem tőlük.
Kilométert nem tudok mert nincs rajt óra (felesleges súly).Én 1800km el vettem(majdnem zsir új volt!).Nekünk egy vasárnapi csapatás kb 120 km.évente kb 40 hétvégét megyünk.kb 20000km lehet bent.Nem füstöl,egy rugásra indul,csak hidegen kicsit csörög.olajat nem eszi(repsol 10w 50) ,talán kicsit gyengébbnek érzem mint amikor vettem,egy 40 es siktolattyús mikuni lessz rajt!
Ezt nem vágom,ha gugléba beírom,hogy xr400 vázvédő akkor semmit nem dob ki.Viszont,hogy xr250-t írtam be így meg az első link az volt.
Faxa! Erre még nem gondoltam,köszi a tippet. Már kb.5 boltot megkérdeztem,meg hogy tudnak -e rendelni valahonnan akármilyet,de sehol semmi. Köszi
Megvan
Meg a négyszázasé is:
http://www.rmcmotor.hu/termek....
Mennyi km van benne? Füstöl is? A gyári karbival csinálsz valamit,vagy raksz rá egy Mikunit,vagy egy FCR -t?
Sajnos nem gyárt az Ufo sem hozzá vázvédőt,már megnézettem.
Ha jól emlékszem az auner katalógusba van hozzá vázvédö!(talán ufo)
Most a gyári van rajt!(valószinüleg át lessz alakitva perforáltcsövesre),a gyárival alul erösebb viszont felül elfogy!A gépen 7 éves és még bontatlan,kap egy új dugót,mert már van egy kis csörgése hidegen,illetve lessz egy kis karburátortuning ami elvileg nagyon sokat dob rajt!de erröl majd akkor nyilatkozom ha kész lessz a gép és be lessz repülve.Persze ha kiderül,hogy más cucc is kell bele akkor megkapja azt is!
És olyat láttál valahol?
Hétfőn hozom haza a kerekeket és a féknyergeket,aztán újra szól a négyütem.Amúgy én se találtam még vázvédőt hozzá.XR250-é biztos jó rá.
És akkor most mit raksz rá? Miért szeded szét a blokkot?
Nagyon szép lett,főleg a vételi állapothoz képest.
Parillában nem láttam,e-bay -t már nézegettem,de csak karbont találtam,ami nem is lenne baj,de szerintem irreálisan drága,és csak a bal oldalra van.
Szia!
Én hirdettem de azonnal elvitték!
Jó csö volt,jól ment vele a gép!
Volt vele elég sok meló.Azt hozzá adták egy dobozban.
E-bay vagy parilla
Jó sokat dolgoztál vele.
A vázvédőt honnan szerezted? Mintha egyszer azt mondtad volna,hogy a motorral vetted,de ezen a képen nincs rajta.De az is lehet,hogy nem jól emlékszek
Ha esetleg valaki váltani szeretne,eladó a haverom motorja olcsón. 2003-as 640 LC4. Ne kövezzetek meg érte,hogy felraktam ide
Szia,
mostanában láttam itt a Sportmotoron hirdetve,egy ugyan ilyen Doma hátsó dobot,esetleg te árulod?
Hali!
Valaki tudja-e hogy kell xl600lmf vezérműláncot feszíteni?
Nálunk is megadta magát az egyik motor gyújtása és nem indult be és Ő tolta be motorról.