Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idegen karbi a legritkább esetben fog tökéletesen működni
mindenképp állítgatni kell
és akkor ez úgy működik,hogy leveszem a régit és az újat pedig felszerelem, minden módosítás nélkül?
Láttam már eladót 20-25.000 ft -ért is de én fixen 15.000 ft-ot kérnék érte ez teljesen tökéletesen működik nincs szétkopva és a membránok se lyukasak.
azért is írtam hogy gáz
mert most összefutok vele hamarosan, hoz pár cuccot aztán szerintem majd valamikor tavasszal
A sok sok hónap az elég tág fogalom Úgy néz ki,hogy nem lesz szükségem a domi karbira bár még nem akarom elkiabálni de múlthéten be tudtam lőni a hsr 42-est csak egy másik súbertű kellett bele Tumaskának hála az ebay-en keresztül megjött és szépen működik,jól veszi a lapot és nagyon szépen indul Már csak a bowdent kell rákötnöm meg a légszűrő házhoz kell hozzá csatlakoztatnom egy csővel a jövő hétvégén
mi árba mozog egy dominátor karburátor,amit fel lehet szerelni xr 600-ra? vagy legalábbis te mi lóvét kérnél érte,amit egy az egyben csak fel kellene raknom?
az a gáz hogy ritkán találkozok vele akinek kellene, szóval lehet csak (sok-sok) hónapok múlva kerülne vissza hozzád
A szívótoroknál és a légszűrőnél passzolni fog csak azt nem tudom,hogy a benzintanknál el-e férne Mert még olyannal nem találkoztam aki xr 650r-re rakta volna a domi karbit de ha valami haverod kiszeretné próbálni akkor szívesen adok neki próbára egy domi karbit Aztán ha jó és tetszik neki akkor megbeszéljük az anyagiakat.
Akkor én most dicsérem! Király az XR gyári karbi
A régi XR-em meg a domi karbival volt szar. Vettem arra is egy gyárit és jó lett.
szóval az xr650-re simán felmegy a domi karbi mindenféle trükközés nélkül?
gyönyörü:)
masteronnak van igazsága volt itt már 8 ezerért is fent domi karbi és ég és föld a különbség... érdekes hogy xr gyár karbiját sehol sem dicsérik egyébként a domira meg egy ilyen jó karbi került
6 hónapos
aki tud az mindennel tud
de szenvedtem ám vele kurva sokat
majd szétkapom a lengőkart aztán félreteszem a láncot, messzire menni még jó lehet egyszer
A nagyobb lánckerékkel robbanékonyabb lesz az biztos Nem is értem,hogy tudtál terepezni 40 es hátsó lánckerékkel Gondolom elől 15-ös van.
igazság szerint inkább egy kis robbanékonyság kellene, mert 130 után már kurvára fúj a szél rajta
már rendeltem nagyobb fogaskereket hátra meglátom avval milyen lesz
45 a gyári, most 40van aztán 47lesz
kipufogóért meg tuti nem fogok kiadni 40 meg 60 pénzeket, ezt a gyárit meg nem tudom szétszedni, pedig elméletileg kivehetős a vége
Ne variálj vele hanem tegyél fel egy tuning karbit Na jó viccet félretéve egy nyitottabb rendszerrel meg egy nagyobb főfúvókával szerintem ki tudnál belőle még csikarni egy kis erőt 3/4 gáz után is
már az xr4-től is gizdább vagyok
amúgy ez az xt sokkal lomhább mint a másik volt
bár a másikon sportkipuff volt ezen a gyári, igaz azon a spotkipuffban benne volt a hangtompító mert csendesebb volt mint a gyári
ellenben a mostani kevesebbet eszik kb 1 literrel
lehet egy mérettel kisebb fúvóka van benne vagy a másikba volt nagyobb
Szerintem ott a főfúvóka gond lesz mert 3/4 gáz után már csak annak van szerepe Vagy túl dagadt vagy
valahogy rákeveredtem az m5-re
a végsebességem (xt)146km/h
ami igazán fura hogy ennyivel megy 3/4 gázon is, olyan mintha visszafogná valami, hiába húzom a gázt
4.-ben meg 110 a vége ott nem érzem hogy valami fogná
Sziasztok!
Jó volt a témaválasztásotok! Grat!
Régen voltunk ennyien itt, szerintem!
Te tudod,de szerintem ha te magad oldod meg a toldást és a bowdent olcsóbban jössz ki.
Akkor kell kábel is meg toldás is.Végül is ezt akartam tudni köszi. Lehet hogy akkor a legjobb megoldás az ebayos 270 dolcsis lesz. fagy a fasztuggya.
Az egyik haverom is tm 40 et rakott az xr 650r-jére és előre a szívócsonkhoz ő se csináltatott toldást mert a bilincsel összetudta húzatni a gumicsonkot de hátra a légszűrőhöz kellett toldás,viszont a bowdennel ő is szopott mert a gyári hosszú volt
Majd meglátom honnan jövök ki a legjobban.Jaja megadóztatják ezek a szemetek rendesen, szoktam onnan rendelgetni gyári dolgokat mert tized áron vannak és még így is megéri.Egyébként érdekes amit mondasz hogy passzol mert mindenhol azt írják hogy nem plussz a gyári bovdenek sem jók hozzá.