Nem érdekel,hogy miért rakták bele és mit raktak bele csak azt a tévhitet próbálom eloszlatni,hogy a domi hajtókar hosszabb mert a srác a képeinél azt írta,hogy 3 mm-el hosszabb és ezért kellett alá vastagabb hengertalp tömítés
Helló!Látom dominátor hajtókart akarsz bele rakni Nem akarlak nagyon elkeseríteni de a dominátor hajtókar rövidebb 1mm -rel Tehát ha azt gondoltad hogy ezzel lökethosszt fogsz növelni akkor azt gyorsan felejtsd el Mert ahhoz a komplett főtengelyt kéne cserélni ami nem igazán passzól az xr-be Szerintem előbb érdeklődj mielőtt pénzt dobsz ki az ablakon.
Haveromé volt a gép 1.5 éve vette használta de már fél éve nálam volt szétszedtük mert megállt egyszer motorozás közbe. Kiderült , hogy kitört 1 darab a blokkfélből a berúgótengelynél és beakadt a kuplungfogaskerékhez (ezért cserés a kuplungkosár) furcsa volt , hogy 3mmes tömítés volt a hengertalp alatt, mint kiderült egy Prox Dominator 650es hajtókar van bent , ami 1.5 éves és kb 1000kmert ment valami más motor kipufogószelepeit rakták bele amit le is flexeltek és rövidek lettek , de mégis tömítettek rendesen azokat ezért kell cserélni , a vezérműlánc még jó nem nyúlott meg nagyon de a feszítőt cserélni kell mert azt is összekókányolták és a rugója is gyenge. A vezetőt pedig azért mert az egyik törött a másik meg kopott. Röviden körülbelül ennyi
Helló!
Csak a kemény, tömör gyapot jó, mert azt nem szedi szét a kiáramló gáz!
Még a gyári gyapotot is illő néha újratömni, mert szétmálik.
Nálam is volt, hogy indítás után, a sima gyapotot köpte ki a motor. Havazott a gyapot az udvaron.
Az egyik haverom ezt a fém dörzsit tömte be azt lehet kapni a kipufogósoknál nagyobb tételbe na azt az életbe nem fújja ki,de fordulaton nagyon goromba kemény hangja volt a kis dr 350-nek Viszont alapjáraton csendes volt.
egyszer megtömtünk egy fz400ast
200km után még ugyanolyan volt mint amikor betettük, csak a színe lett sötétebb
ellenben az egyik xt-s ismerős kipuffjából a drága gyapot is eltűnt nyomtalanul, szóval az sem örök élet ám
Megveszel belőle egy tekercsel ami kb 5.000 ft még az ük unokáid is azzal fogják tömni a kipufogót de amúgy nem tudom mennyit bír mert sose próbáltam és szerintem nem is fogom
igazándiból annyira nem értek hozzá
de pl ami gépet cimbi vett avval alig tudtam hazajönni mert ott is csak átrakták egy másik gép karbiját(mai napig nem tudjuk miért)
aztán visszacseréltük a fúvókákat és jó lett
Igen,csupán az alapjárati fúvókát kell kicserélned mert a domiba 48-as van és az kevés az xr 600 nak. Legjobb tudomásom szerint 58 as kell bele.De ha átrakod az xr karbiból amibe ha minden igaz 62 es méretű van azzal is működni fog csak lehet kicsit sokat fog kapni de azt behangolni már nem nagy mutatvány.
semmi nem indokolja biológiailag