Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítséget! Elvittem a városhatárba a gépet és beállítottam a keverékcsavart. Remélhetőleg most már indul szépen hidegen is.
Elég rendes banda vagytok, hogy ilyen hamar, többen is a "segítségemre siettetek", tiszteletem az Uraknak!
Egy síktolattyús karbi tervben van, gondolom nem csak az indítás miatt lenne jobb...
Te nem értesz meg valamit ha kaksis lesz az már elég nagy gáz nem gondolod?
Anális az jó de persze nem mindegy kivel!
Mert egy igényes nő ad arra,hogy ne legyen csokis a dolog

már nem
megtértem
nem győzök a a nejjel összeveszni azért hogy ne kelljen reszelni
Hagyad már éhes disznó...............
Látom Ini nálad a top lista első helyezettje a seggből szájba nevezett formáció
na ez az........
mondom én hogy nem érted a lényeget
ha csoki karikás az nagy gáz
az ingyen sincs ingyen
kell neki egy kóla vagy ilyesmi.......
meg ugye nekik nem csapkodhatod az arcukat a csokikarikás brével
Ingyen pina mindig van csak meg kell találni
Persze aki rendesen motorozik és van egy úszóháza annak könnyű lehet pl nekem
Janszi nem lehetsz ilyen fillér baszó Jegyezd meg nőre,piára és kábítószerre sose sajnáld a pénzt mert ezek azok a dolgok amik akkor is jó kedvre derítenek ha már nagyon magad alatt vagy
Az egér se jár mindig ugyan abba a lyukba
De kurvákról volt szó arra meg én nem költök
nem érted a lényegét a dolognak
nem az a lényeg hogy mit csinál az asszony.......
hanem az hogy nem az asszonnyal csinálod
Gondolom ma még nem fürödtél le mert piszkosul hülye vagy
Szerintem ma egy szaxi tzuti van vagy 4000 na eből én el megyek kb 230-250km egy napi jegy ára 3500 =egy saxi ha nagyon jó ribanc kb 30 perc 230km kb két óra szorakozás egy peca egész napos tehát 4000 30 percért na ezt én kihagyom maradok a motornál meg a pecánál asszony meg teszi a dolgát ha meg nem jönn másik azt ennyi
Ezt a benzinre verést még nem próbáltam.hogy kell? Kiloccsintasz a földre egy kicsit és úgy vered?Na az a pazarlás! Ráadásul ha a fűre öntöd akko az meg kiég.
Én 20 on évesen sportot űztem a kurvázásból Az volt a hobbim az edzés és a motorozás mellett és egy percig se bánom azt a pénzt amit
elbasztam a szó legszorosabb értelmébe
Asszony teszi a dolgát ha meg nem kiverem az meg ingyen van
Én tényleg nem járok kurvázni sajnálnám rá a pénzt inkább benzinre el verem vagy ép egy jó peca
talán alapjárati fúvóka
Szerintem biztos hogy 65ös pilotjet ( nemtom a magyar nevét ) van benne.Rakj bele egy 68ast. a főfúvókát nem cseréltettem, azt hiszem 175-ös pedig nekem teljes rendszer van k&n-el.
Egyébként van eladó 4dugós nyereg ha érdekel.Azért kurvajó mert nem kell hozzá adapter.eladó a KÁendN is juggatott oldalpanellel együtt ha kell.
Szép jó estét!

Barátom hirdetését szeretném megosztani!

Esetleg, ha valakinek lenne elcserélhető Varadero-ja az vegye fel Vele a kapcsolatot a hirdetés alapján!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_r_1150_rs-7229750

Köszi
vagy kurvázik az ember vagy nem mond igazat
vagy az asszony is olvasgat itt? azért szerénykedsz?
Már megint magadból indulsz ki én élvezem a motorom még így is,hogy rugdalni kell
Mikor gurultál a domival?
Igazad is van ne herdáld el a vagyont arra az Xt re Inkább költsd el kurvákra és cocain-ra mert azt legalább élveznéd
Blokk csere az kizárt nem herdálom el a vagyont inkább izadok egy kicsit
Szerintem kitakarítom a karbit és megint faxa lesz kb ennyi
önindítós xt blokkot 1000000x könnyebb szerezni mint egy quad blokkot az xr4-be
egyszerűen nem találok sehol sem