Mivel ez rendszámos és használom így marad a fekete mert szin átírás már vizsgával megy így marad a fekete persze ha lesz időm rá le festem normálisan pl télen
Alkatrészeket keresek Honda Xl 500r (1983-84) típusú motoromhoz érdekelne sport dob,a leömlőhöz hővédő lemez,fordulatszámmérő spirál ha van valakinek jelezze itt vagy a medve657@gmail.com-on köszöntem :)
A cagivádnál nem a spricceléssel volt a gond hanem azzal,hogy az egy körtolattyús dellorto volt amiről köztudott,hogy amikor megkopik a körtolattyú utána már egy kalap sz@rt nem ér
igazándiból erre csak egy kis szín kellene, mert ez az egyöntetű fekete nem szép. egy fekete halmaz aztán kész
pár színes matrica és 10x jobban néz ki párezer forintért
de
elméletileg tudsz festeni, akkor ismét nem olyan sok pénzből ki lehetne hozni egy fehér-piros vagy kék-sárga gyárias mintázatot rá, akkor meg tényleg kurva jól nézne ki
ha írsz mailt azt el szoktam olvasni minden nap. de itt is (túl) sokszor lézengek.
bár lassan ismét elkezdem nézegetni a csillagkaput az lesz a fő elfoglaltságom
van telefonszám de nemigen szoktam használni, inkább írj mailt
szerintem most is a kocsiba van a készülék.....
amióta kártyása váltottam nemigen használom, max ha messzebb megyek motorozni akkor van nálam
megkeresed a holtpontot, (amikor megáll a berúgókar) akkor visszaengeded fullra és rárúgsz, aztán beindul
csak amikor keresed a holtpontot ne engedd vissza a berúgókart teljesen, mert akkor sosem lesz meg
szét lehet szedni mert akkor meg csinálom én is nem szedtem ki mert ha kiszedem nem tudok menni vele és én használom a vasat!
Gondolom érted nem csak hébe hoba megyek vele varacskónyi azt jól van hanem használom minden nap
küld el csikának aztán megcsinálja.......
ha veszel egy jót az kurva drága a bontott meg jó esetben ugyanolyan szar mint ami van
egy időben keresgettem valami rendes gázost de nem találtam, új ára meg több mint a motor
Alkatrészeket keresek Honda Xl 500r (1983-84) típusú motoromhoz érdekelne sport dob,a leömlőhöz hővédő lemez,fordulatszámmérő spirál ha van valakinek jelezze itt vagy a medve657@gmail.com-on köszöntem :)
pár színes matrica és 10x jobban néz ki párezer forintért
de
elméletileg tudsz festeni, akkor ismét nem olyan sok pénzből ki lehetne hozni egy fehér-piros vagy kék-sárga gyárias mintázatot rá, akkor meg tényleg kurva jól nézne ki
bár lassan ismét elkezdem nézegetni a csillagkaput az lesz a fő elfoglaltságom
ez a fészbúkk öl, butít és nyomorba dönt
szerintem most is a kocsiba van a készülék.....
amióta kártyása váltottam nemigen használom, max ha messzebb megyek motorozni akkor van nálam
egyáltalán mit?
nem értem a dolgot
ha meleg a motor és sietnék akkor van gondom mert a deko szét égeti a kezem
csak amikor keresed a holtpontot ne engedd vissza a berúgókart teljesen, mert akkor sosem lesz meg
szerintem a melós simsonba ment idén a legtöbb km
Gondolom érted nem csak hébe hoba megyek vele varacskónyi azt jól van hanem használom minden nap
ha veszel egy jót az kurva drága a bontott meg jó esetben ugyanolyan szar mint ami van
egy időben keresgettem valami rendes gázost de nem találtam, új ára meg több mint a motor