Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én kekszes vödörbe tettem, annak van fedele is aztán lehet mozgatni a cuccot
teljesen tiszta volt a karbi, és mégis barna lett az etanol, és volt az alján egy csomó kis morzsa
Sziasztok
Néha be tévedek adok élet jelet azt ennyi
Ha valakinek hiányzok telefonszámom meg adtam már egy párszor

Minden rendben van rengeteget ingázok Pest és Komárom közt
ezt az etanolos témát télen kipróbálom én is veszek egy barominagy lavort feltöltöm etanollal és belabaszok minden alkatrészt amit mosni akarok!
Tudok egy szép Yamaha wr426-ot Könnyű és nőies gép
mosasd át ultrahangos mosóval aztán tuti jobb lesz
vagy ha több időd van akkor bioetanolba áztasd
mert ami retket nem old a benzin azt oldja az alkohol
cimbi xl600 karbija lett ily módon kitakarítva azóta is igen faca
ha hidegen indul szivató nélkül akkor sokat kap! Legalábbis nekem ezt mutatta eddig minden motorom ami inditási gondokkal küzdött! ugy a jelenlegi is! Sok volt a nafta állitanom kellett rajta! persze ez visszavezethető a tüszelephez is...melegen azért nem indul könnyen már mert sok az anyag pedig nem kéne annyi neki!
Mikunit nekiiiiiiii
Nem tudom mi a gyári típus megjelölése csak annyit,hogy Keihin de láttam a videód és azon látszik,hogy még a gyári xr karbi van a motorodon,de vannak itt a fórumon más xr 600 tulajdonosok is akik többet tudnak neked mesélni arról,hogy mennyivel jobb a Domi karbi az indíttás szempontjából.
Keihin karbi van rajta,de azon kívül nem tudom hogy milyen típus
te melyikre gondoltál pontosan,tudod a típusát?
Azért indul szarul mert az a gyári xr karburátor nem ér egy kalap sz@rt se Dominátor karbi kell rá vagy valami síktolattyús és onnantól nem lesz indíttási probléma
folyamatosan felakad a tűszelep, ontja a benzint magából
ki lett takarítva a karbi,tele volt zöld trutymóval,de ennek ellenére is szarakodik
melegen nehezen tudom beindítani,míg hidegen elsőre megy ugyanazzal a technikával
mi lehet a gond?
volt 2 KTM-em,volt Crf-em, Yz 426,ezeket elsőre be tudtam rúgni hidegen melegen,nem jelentett problémát,de ez...
az autódeki se működik rendesen szerintem,mert használni kell a deko kart---ha jobban ráállítom,már nyitja a szelepet...
Innen vagy a motoroswebáruház.hu-ról
A Hondához bemész és rendelsz bele,mert mi van vele,nem volt baja nálam!
Sziasztok! Valaki tudja honnan tudnék vásárolni Honda xr 600-ashoz (keihin) tűszelepet?
Nem tervezek cserét Ini!Bar egyiknel sem terveztem!Minden esetre ez most tetszik! 4t 250-es konnyu!Ereje lehetne tobb de majd felujitas utan meglatjuk
az endúrózás edzi a testet és a lelket
ezért punnyadok hónapokig a kanapén 1-1 akció között, de mégis fitt vagyok
akár órákig is tudom tartani kezembe a tv távirányitóját(persze csak ha akarom)

aztán nehogy mosd az a jószágot, mert elmegy abból is a kompresszió
Hát igen!
Ezzel nem csak 4 hónapot motorozol, hanem 8 at is lehet az évben, de vannak kollégák akik 12!
igen, ezt már akkor megmondtátok
igaz is! aszfalton is jó, de szereztem sok havert mikor enduroztam és most jön a tél, mondták h milyen helyre mennek stb... el is kapott az irigység ugyhogy szombat d.e megyek nézni egyet.
Szia!
Látod! Akit ez megfertőz, soha nem marad csak közúton!
Sziasztok! nemsokára újra itt, mint XR tulaj
eddig birtam nélküle... Na majd írok ha sikerül. Üdv nektek!
ha addig el nem cseréled valami másra
bejön a tél és ahideg akkor nekiesek! a blokkot kiveszem a vázat szétszedem darabokra és felujitom! a blokkot is szétszedem megnézem mik vannak belül kiszedem a beszakitott tőcsavarokat meg ki is cserélem! a tömítésekkel együtt nagy valószinüséggel!
Készülök az esőre!
Remélem hamarosan lehet dagonyázni!
Persze csak bontas utan derul ki mi kopott es mitol fustol!Az elozo tulaj valtig allitja hogy a HF-et rendberakta!Kiderul mi igaz belole!