én kekszes vödörbe tettem, annak van fedele is aztán lehet mozgatni a cuccot
teljesen tiszta volt a karbi, és mégis barna lett az etanol, és volt az alján egy csomó kis morzsa
mosasd át ultrahangos mosóval aztán tuti jobb lesz
vagy ha több időd van akkor bioetanolba áztasd
mert ami retket nem old a benzin azt oldja az alkohol
cimbi xl600 karbija lett ily módon kitakarítva azóta is igen faca
ha hidegen indul szivató nélkül akkor sokat kap! Legalábbis nekem ezt mutatta eddig minden motorom ami inditási gondokkal küzdött! ugy a jelenlegi is! Sok volt a nafta állitanom kellett rajta! persze ez visszavezethető a tüszelephez is...melegen azért nem indul könnyen már mert sok az anyag pedig nem kéne annyi neki!
Nem tudom mi a gyári típus megjelölése csak annyit,hogy Keihin de láttam a videód és azon látszik,hogy még a gyári xr karbi van a motorodon,de vannak itt a fórumon más xr 600 tulajdonosok is akik többet tudnak neked mesélni arról,hogy mennyivel jobb a Domi karbi az indíttás szempontjából.
Azért indul szarul mert az a gyári xr karburátor nem ér egy kalap sz@rt se Dominátor karbi kell rá vagy valami síktolattyús és onnantól nem lesz indíttási probléma
folyamatosan felakad a tűszelep, ontja a benzint magából
ki lett takarítva a karbi,tele volt zöld trutymóval,de ennek ellenére is szarakodik
melegen nehezen tudom beindítani,míg hidegen elsőre megy ugyanazzal a technikával
mi lehet a gond?
volt 2 KTM-em,volt Crf-em, Yz 426,ezeket elsőre be tudtam rúgni hidegen melegen,nem jelentett problémát,de ez...
az autódeki se működik rendesen szerintem,mert használni kell a deko kart---ha jobban ráállítom,már nyitja a szelepet...
az endúrózás edzi a testet és a lelket
ezért punnyadok hónapokig a kanapén 1-1 akció között, de mégis fitt vagyok
akár órákig is tudom tartani kezembe a tv távirányitóját(persze csak ha akarom)
aztán nehogy mosd az a jószágot, mert elmegy abból is a kompresszió
igen, ezt már akkor megmondtátok
igaz is! aszfalton is jó, de szereztem sok havert mikor enduroztam és most jön a tél, mondták h milyen helyre mennek stb... el is kapott az irigység ugyhogy szombat d.e megyek nézni egyet.
bejön a tél és ahideg akkor nekiesek! a blokkot kiveszem a vázat szétszedem darabokra és felujitom! a blokkot is szétszedem megnézem mik vannak belül kiszedem a beszakitott tőcsavarokat meg ki is cserélem! a tömítésekkel együtt nagy valószinüséggel!
teljesen tiszta volt a karbi, és mégis barna lett az etanol, és volt az alján egy csomó kis morzsa