Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fémfékcső sokat számít meg egy jobb fajta fékbetét pl:szinteres
XR hátsóféket lehet combosítani? Mert jelenleg 2 lábbal kell taposni, hogy blokkoljon. Fém fékcső nem tudom mennyit segít rajta, mert elég apró dugattyúval van szerelve. Sajnos aszfaltra kevés. Tudtok esetleg cseredarabot?
akkor keveset kap
vigyázni kell mert beéghetnek a szelepek
jólvanna akkor nem baszogatlak mert elvisz a szívgörcs aztán nem tudod fizetni jövőre erdélyben a söröket
mennyi pénzért? papiros? és mit kell tudni róla... sangi86@freemail.hu -ra várom vagy ide a választ! köszi
haaa-haaa
Hát tálunk az asszony kipufogója olyan, mint a motoré, sajnos csak egy irányban működik. De a motorral ellentétben, ha bemelegedett, akkor is megy szívatóval
Na le lehet kocolni rólam de nagyon gyorsan!
Meg szerintem ez ininek kell ő a sex állat meg ő nem kap pinát ezért jár kurvázni
Ha fizeted mehetünk de én nem adok érte pénzt van ingyen is pina!
most már tuti hogy az asszonyod is ott van melletted
Egy ilyen kell Janszi motorjára
Te állat nem érted nem járok kurvákhoz !
asszonynak mondj 5 ezret és lesz pénzed ribire
Max egy üveg házi páleszt kapsz azt ennyi
Oké elmegyek érte de akkor pénzt nem kapsz jó neked így?
Szfvár és környéke
ini te egy igazi állat vagy azt remélem tudod
Merre az arra?
OKé oké csak annyira rácuppantatok a szaros fasz témára hogy gondoltam ez ide most annyira nem illik...
meg van még csak csupa por! Ha jársz erre szivesen odaadom mert nekem semmire nem jó! Amugy meg avgyok köszönöm mostmár Kawamaki tulajként
minket minden érdekel amin kémény van
Na igen
Mi van veled lesz valami a bukóból?
Szép motor jó motor játékos motor
Szép paripa! Ezen a fórumon sok a segitő arc szerencsére és az is a szerencse kategóriába tartozik hogy nem tipus orientáltak!
Nah beszereztem a marék alkatrészt a motoromhoz! többek között hütöventillátort törés mentes gázkart hátsólámpát féklámpa kapcsolót hőgombát! A szétszerelés már nagyon megy! Kimentem rágyujtani gondoltam amig elszivom elkezdem szétszedni a motort...mire elfogyott a cigi lejöttek az oldal idomok a tank a hütö idomok az ülés és felkerült a ventillátor..

Bár a fórumot olvasva ezt most itt szerintem mindenki leszarja