Szeva!
A motorozás rajtad múlik!
Amúgy a motor füstölése ezer más dologtól is lehet!
valahogy az van az emberek tudatában,hogy meggyűrűzöm" oszt jó lessz az"
Szinte soha nem jön be!
Szia!
Ugye nem gondolod komolyan,hogy csak meggyűrűzöd és megszűnik a probléma?
Hengerkopás?gyürühoronykiverődés?,henger váll?,hengerfej?(szelepek,szelepfészkek,szelepszárszimmering?)
Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor a gépműhelyek bezárhatnának!
amúgy egy ilyen régi gépnél,a gyűrűzés annyit ér mint fejlövésre a vietnámi balzsam!
előbb-utóbb nekem is kell valamit kezdeni a géppel
egyenlőre quad blokkra gyúrok, ami olyan ritka mint a munkamániás cigó
ha nem lesz eredmény akkor lesz generál, de amíg 1-2 rúgásra indul nem is érdekel a füstölgés
ktm nem lesz, mert nem kapok egyben pénzt, a részleteket meg úgy is elbassza a nej
Idén már nem érdekel hogy füstöl de télen rendbe rakom hogy ne okádja fordulaton! Ebay-en nézegettem 14font egy gyürüszett hozzá! reményeim szerint furatni nem kell csak gyürüzni abból viszont van rajta 3-4db
Túl vagyok rajta már Zsolti..sokmindennel előrébb jutottam a motorral! akksival is megy rendesen (kuplungkaros faszság volt benne) van világitásom is viszont a 20W50es actevoval is füstöl...sanszos hogy a gyürü lesz! ma voltam kint vele egyébként tetszik de tényleg forgatni kell ha erőt akarok kicsiholni belőle! Sebaj egyenlőre tetszik!
Ha a felfogatás körül repedt meg, akkor awi-val hegesztesd meg.
Anyagával össze tudják olvasztani akár. Most át higítóval és fúvasd ki.
Akkor nem lesz benne benzingőz. Ha vízzel töltöd fel, kiég a picsába az anyag.
Nekem is zörgött a vezérlésem annó,mig kinem cseréltem a láncvezetőt ill. a láncfeszítőt.
A Hondánál vettem újat olyan 20 ropi volt a kettő ha jól emlékszem és bizony az új vezetőnek ill. feszítőnek olyan jó puha gumis anyaga volt a régi meg kemény volt mint a bakelit és nekem mindez zaj megszünt!
ez nem szita csak szivárog! lehet kapni ilyen 2 komponensű tank ragasztó gyurmát csak az a baj hogy mivel ez az egy felfogatási pontja van a tanknak és körülötte enged igy valószinü hogy a sulytól ami nyomja meg rázkódástól elválna megint!
A motorozás rajtad múlik!
Amúgy a motor füstölése ezer más dologtól is lehet!
valahogy az van az emberek tudatában,hogy meggyűrűzöm" oszt jó lessz az"
Szinte soha nem jön be!