Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valakinek nincs egy közép teloja ?
az xr-en minden gyári
a tenere meg auto dekó, azon (sajna)nincs berúgási lehetőség
ha egyszer blokkbontás lesz akkor teszek bele berúgócuccot, helye megvan
Neked még a gyári deko van rajta?
pont ez a jó benne, az egyszerűség
minél kevesebb kacat annál kevesebb meghibásodási lehetőség
gondolom egy spiccelős karbi sem lett volna igazán több költség a gyárnak nem azért lett ilyen a gyári cucca
érdekességképp: már a 82es cagivámon is spiccelős karbi volt, de az olyanokat nyomott mint a köpködő kobra
jó szar is volt belőni tökéletesre
Szia!
Nekem is doki karbi van a gépen. Nincs vele gondom, hidegen szivató, melegen nélküle, rúgásra indul.
Az előző tulaja mondta, a gyári karbival szarakodott, ezért lett domi karbi rátéve.
Hát akkor te vagy a kivétel Nem,egyébként biztos,hogy be lehet jól állítani azt a régi xr karbit csak kérdés,hogy érdemes-e mert egyszerűbb ha az ember feldob rá egy domi karbit ami korszerűbb és azzal nincsenek indítási problémák még akkor se ha eldől a motor.Amúgy meg ha megnézed itt a fórumon nem ez az első,hogy panaszkodnak arra a karbira és sokan inkább a domi karbit részesítik előnybe.Igazából az az xr karbi annyira puritán,hogy még normális szivató sincs rajta csak egy levegő elzáró lemez
Ne már! Nekem gyári karbi van fennt és se hidegen, se melegen nem szopat. Nagyon könnyen indul. Miért szóljátok le mindig?
ÁÁÁ beelőztél
Nagyvas.hu
megtettem :)
vettem hozzá a legújabb modelles exc dobot,kicsit nyitottabbá szeretném tenni,jövőhéten megjön,majd csinálok róla képet és videjót
Kösd ki ,és csak a kézi dekót használd!44
rúgtam régi fajta xt 600-ast,de annál elsőre kapcsolt az auto deko, ennél pedig nem,már a második rúgásnál sűrít,és nem engedi el a kompressziót!
ma megpróbálok bejutni a városba és vásárolni tűszelepet,mert már a motor ára elfolyt a karbin keresztül
Nekem azért kellett a szivató,főleg már ilyenkor
Nyíracsád! számom: 06 30 635 9305
igen,szivató nélkül indul első rúgásra!
Ha eldől akkor megszellőzteted oszt menni kel neki
épp ezen agyaltam hogy csak nem adnak ki a japók olyan gépet ami nem indul rendesen
nekem csak akkor nem indul ha fekszik, múltkor amikor huzigáltuk a villanypásztor alatt akkor ki kellett szellőztetni
Nekem melegen is indult egyre-max2re,meg én nem hasaználtam az autómata dekót,ved le a bovdenjét is hogy ne zavarjon!

Elmennék már szívesen megnézni csak sok a meló,meg kicsit szar most az idő odáig elmopedezni,de megoldom valahogy
Hol is vagy helyileg,meg a számod küld már el
kaoszxr6@freemail.hu
pd8af van rajta ha jól emlékszem,gyári XR karbi, 91-től volt ez rajtuk
már az enyém se olyan gyárias, egyre több a fekete folt rajta
használom erősen és potyog le a festék róla
hamarosan terepszínű lesz
Nem kéne ocsárólni azt ami az enyém és ki van fizetve
Meg van igen de még egy ilyen humor és megyek elveszem a tied és enyém lesz szép
vázat le kell fújni homokkal aztán porfestés
bár értelme nemigen van
az biztos hogy a müanyagosnak fogok melót adni rendesen..
Nekem is igy fogja végezni minden alkatrésze...talán még váz elemek is mondjuk nem tudom azzal mit tesz!
megvan még a rettenet?