Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon is szuperál sőt sok jó kalandon túl vagyok vele kezdeti gyermek betegségek elmúltak pl fáradság
Ha meg volna a hely az enyémben raknék bele én is
most miért? nem boxer nem v szóval csak soros lehet
1 sorban van az az 1 henger
Hali Janszi!Működik az öreg xt?
A Hirdetések Csodája-- Egy hengeres soros motor! Ecem facom megáll !link
Csak azért adta el mert nem volt rajta önindító amúgy egy nagyon jó gép csak tudod idős korára az ember elkényelmesedik és jobban esik egy gombot megnyomni mint rugdalózni főleg akkor mikor már 20X csapod a földnek a motort és már dög fáradt vagy Szerintem nem kell neked se bemutatni azt az érzést
enyém xt se fiatal mégis egész jól indul
3-4 főtengelyfordulat és már röfög is
az xr is jól indul, bár hidegben néha nem találok felső holtpontot ha hosszú ideig áll
de a legkirályabb a szimó állt vagy fél évig nyitott benzincsappal aztán 2 rúgásra indult
Nagy pacsi neked
aztán mégis elpasszolta
Öreg motor szívatóval indul
De nem adnám oda egy új drz kényelmetlen motorért az tuti,nagy a szerelem:)
Fel tenne rá egy Tm 40 et aztán nem lennének indítási gondjai A Correnti is Tm 40 et rakott az xr 650r re és utána úgy indult neki mint az álom még akkor is ha földhöz baszta a gépet.Előtte meg a gyárival ő is szopta F@szt keményen
Na igen ez ismerős szenvedtem már én is egy párszor
szokott izzadni a joci avval a géppel, de attól még szereti
Amúgy itt látható milyen jól indul az xr 650r azzal a gyári xr 600 féle keihin karbival
az xr4 főfúvókája az a hosszított, nem olyan mint az xl600
de a menete egyforma
enyémbe is xl600 fúvóka van
Az xr 650r-en is ugyan az a régi keihin karbi van mint amit xr 600 ra raktak Biztos,hogy jó bele a fúvóka.
Ja persze nem tudom mondtam e de enyémben 620 a blokk
a ki van nyitva a kipuff akkor nagyobb fúvóka is kell
ha olyan az xr650 főfúvóka mint az xr400 akkor nekem van valahol egy 180as felesleges
Ha pesti vagy szívesen e játszok a karbidal mert öreg motor játékos egy kicsit
Köszi a válaszod. Nem tudom melyiket éri meg jobban, ezeket az átalakítókat meg lehet venni külön is, bovdenek meg ahogyan olvastam zovizó kellenek majd hozzá.
köszi
Hangolni kell meg némi folytás nem ártana a gépednek ha azt szeretnéd ne menjen szét hamar
Szia! A karbija már makulátlan tiszta, ezzel indítottam, a megvételt követően. Szivatót fél állásban használom rajta. A cél az, hogy egy-két rúgásra induljon. Célszerszámom is van mindenhez, úgyhogy bármit megpróbálok a cél érdekében.
Ne rugóstagot cserélj hanem csináltass hozzá másik kutyacsontot A karbit meg hangoltasd hozzá a nyitott rendszerhez vagy tegyél bele fojtást és úgy állíttasd be a karbit.
Tesék egy kis pecás kép
Szia szerintem folytás nem ártana valami mert szará ég a szelep!
Szerintem egy alapos karbi tisztitás nem árt neki