Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1000 km-enként olajcsere és kimegy a világból. Hajtókar nem ritkán elmegy 70-80000 kilómétert is. Ha nem üzemórás szart akarsz, nagyon jó választás.
Köszönöm szépen :)
Én 200 és 250 közé tenném az irányárat mivel szét van szedve az egész és gondolom papírja sincs
Sziasztok. A közeljövőben tervezek endurot vásárolni(ha sikerül elpasszolni az YZ-t). XR400-at néztem ki. Mennyire szervizigényes motorok(dugattyú, hajtókar, szelepek)? Mi szokott tönkremenni?
Sziasztok! Mennyit érhet nagyjából egy olyan XR aminek 90es a váza 92es a blokk , elől hátul tárcsás, a blokkja szét van szedve mert hajtókar cserés meg vez lánc vezetők és feszítő kell bele meg 2 kipufogó szelep. Az hajtókar már meg van hozzá (gyári) egy főntengely amivel meg lehet csinálni önindítósra másik deknivel. Kovácsolt dugó jó állapotban a hengerrel együtt. 1-1 leömlös Arrow dob. Válaszotok köszönöm.
A ktm fórumban azt irták jò. De hogy lehet összerakni? Meg nem dorog el a delnin a gumi?
még mindig eladó xr-ből megmaradt cumók (kutyát pedig cserélem )
06 30 635 9305
ezeknek a hondáknak típushiba lehet az első defekt? örökké kilyukad
de most már megtömöm teniszlabdával az elejét
Könnyebb kell. Szeretnèk bemenni pàlyára is tanulgatni. Az xrt sajnàlnám ugratni.
miért történt meg a váltás?
Nem nagy kunszt kicserélni csak hát azért az is meló!..az enyémet még könnyü sztszedni is..láttam róla egy videót..:D ki kell venni szét kell csavarozni és fel kell pumpálni amig szét nem löki magát
Wr-t akarok helyette :-)
okhé
és neked miért eladó a gép?
Vegyél fel vkit aki berugja :-)
Hát igen az önindittó az nagyon hálás találmány
Jöhetsz hozzám is,a jobbos nekem is defektes
[40944] hozzászólás
öngyújtó hiányossága!
Megkérdezhetem miért érdeklődsz ezután az fmx után? Most adtad el ha jól tudom az xr 600 at mi volt vele a bajod?
valaki elment már megnézni ezt a szöcskét?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Na meg volt az első teló olaj cseréje...ilyen fekete elhasznált motor olaj volt bleöntve vagy 2 deci oldalanként..előirás szerint 3,3deci kell oldalanként bele! Tettem bele de már késő..a jobbos eldurrant mert fel voltak fujva is sajnos..lehet megint szimeringet cserélni! nagy spiler leszek én már ebben..
Én nemrég állítottam be gyári középértékre, és rettenetesen szólnak vele a szelepek. Ajánlom az alsóbb tartományt, szívót 0.13-ra, kipufogót 0.18-ra. Ha vezérműlánc hangja van, akkor nem a hengerfejtől, hanem kicsit lejjebbről érkezik a hang, ahogy veri a lánc a láncvezetőket.
És nem lazulhatott fel a biztosító anya?
Bármi előfordulhat, az ördög sosem alszik.
Az jó kell legyen mert nem rég lett állítva kicsit szar volt az egyik kipu szelep.
Szelephézagot néztél már? Lehet túl nagy.
El tűntél mint szürke szamár a kődben