hegesztett már közűletek valaki benzintankot?
Nekem muszály lesz csak nem tudom van e valami praktika amire érdemes odafigyelni azon kivül hogy üres legyen és legyen ki szellőztetve...olvastam valahol hogy fullra fel kell tölteni vizzel igy ami maradt benne esetleg benzin gőz azt is kiszoritja a viz igy könnyen hegeszthető
Ezért ne szedd szét a karbit ha 100 as benzint raksz bele és azzal nem javul akkor felesleges Egyébként meg ha túl keveset kapna akkor vissza durrogna a légszűrőbe de a tied nem durrogott vissza Gyertyádat nézted már?
Hallottam élőben a motor hangját és én azt mondom az vezérműlánctól jön a hang.Arra gondoltam szar a feszítő és visszaenged de ki lett cserélve egy másikra és azzal is csinálja de én ezek után is azt mondom,hogy ott a lánccal nincs rendbe valami pedig új van benne.
A hangra írtam, hogy daráló, nem azt, hogy ledarált valamit. De ha némileg foghegyre kap, nem ül bele tökéletesen, szólhat. Enyém is csörög nagyon magas fordulaton, isten tudja mikor cseréltek szegényben láncot.
nem változtattam semmit egy dolog van még bár ezt tisztáztuk masteronnal a kis fogaskerék amire alul megy rá a vezérmü lánc
azon van egy 1 cm hus .. valami távtartó szerepe lehet annak kifelé kell állnia vagy befelé a fötengely csapágy felé? blokkot megnéztem nincs semmilyen darálás vagy örlemény benne
fillérekért
na jó nem fillér de egy 50esből megvan a fecskendő meg a tű
csak ne gumidugattyúsat vegyél mert bedagad