Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez is tud annyit
fillérekért
na jó nem fillér de egy 50esből megvan a fecskendő meg a tű
csak ne gumidugattyúsat vegyél mert bedagad
forrasztani forrasztottam már
hegesztést nem vállalta be senki, olyan molyrágta volt a tank alja
hegesztett már közűletek valaki benzintankot?
Nekem muszály lesz csak nem tudom van e valami praktika amire érdemes odafigyelni azon kivül hogy üres legyen és legyen ki szellőztetve...olvastam valahol hogy fullra fel kell tölteni vizzel igy ami maradt benne esetleg benzin gőz azt is kiszoritja a viz igy könnyen hegeszthető
megtaláltam a hollandoknál a kicsit
37.5 Euro
kereted a fogaskereket is?
Akar ilyet valaki?
Bovden olajozó.
Nekem úgy tűnik mintha csapkodná a lánc a láncvezetőt de nem az a kopogós a hanggal hanem inkább olyan sűrű morgós.
Gázelvételnél az ágak feszülése megfordul pillanatnyilag nem? Némileg lazul illetve feszül.
ha megnézed a videót motorféken sosem szólal meg .. csak ha jobban oda lesz neki huzva ...
Hollandoknál a nagy 32 Euro, kicsit nem találtam náluk.
Itthon drágább.
Nem tudom de én akkor hallom erősebbnek a hangot mikor visszaengedem a gázt Menni nem mentem vele de tuti,hogy motorféken jobban hallani.
egyébként nem tudom szerintem hondáéknál lehet ..kapni
De mennyiért lehet venni egy pár kereket?
Érdekel.
van egy garnitúrám+ ami ugyan használt ...
tudom össze is mértem a régivel ugyan annyi szemes tanácstalan vagyok én is de sokat piszkál a dolog szétkapom újra és átnézem tuti valami apróság
Lánc és fogak találkozása nem tökéletes
Mennyibe fájna két új lánckerék?
Ezért ne szedd szét a karbit ha 100 as benzint raksz bele és azzal nem javul akkor felesleges Egyébként meg ha túl keveset kapna akkor vissza durrogna a légszűrőbe de a tied nem durrogott vissza Gyertyádat nézted már?
Hallottam élőben a motor hangját és én azt mondom az vezérműlánctól jön a hang.Arra gondoltam szar a feszítő és visszaenged de ki lett cserélve egy másikra és azzal is csinálja de én ezek után is azt mondom,hogy ott a lánccal nincs rendbe valami pedig új van benne.
így van enyémben is talán a fúvókát még megpróbálom ..aztán pasz
Kép szerint kifelé néz a szélesebb fele.
A hangra írtam, hogy daráló, nem azt, hogy ledarált valamit. De ha némileg foghegyre kap, nem ül bele tökéletesen, szólhat. Enyém is csörög nagyon magas fordulaton, isten tudja mikor cseréltek szegényben láncot.
nem változtattam semmit egy dolog van még bár ezt tisztáztuk masteronnal a kis fogaskerék amire alul megy rá a vezérmü lánc
azon van egy 1 cm hus .. valami távtartó szerepe lehet annak kifelé kell állnia vagy befelé a fötengely csapágy felé? blokkot megnéztem nincs semmilyen darálás vagy örlemény benne
Akkor szerintem a lánc és lánckerék kapcsolódásából származik.