Érdekes egyébként ez az állok vagy ülök téma! Én pl nem birok leülni még akkor se ha igen light a terep,és sokkal jobban tudom kontrollálni a motor mozgását mint ülve! De hát kinek mi jön be! vagy nem tudom ki miszerint motorozik
Nekem ma megint nem sikerült kimennem motorozni...Majd kedden..vagy szerdán...
Meg jönnek össze az alkatrészek! Gázkar 1000ftért pl..sajnálatos hogy a srácnak nincs más alkatrésze...
ma téptünk egy kört, olyan érzés volt menni az xr4-el mintha egy hosszabb hűséges időszak után odakerül az ember a szomszédlány háta mögé
kurva jó volt, de erősen igénybe vette a szervezetet
pl úgy fáj a seggem mint a ténérével a 3.nap este
Hogy mekkora szopást tud okozni egy kicsuszott relé....probléma a következő volt..kimentem motorozni egyet egyszercsak megállt! köv rugásra durrant egyet és kész! Haza toltam a legrosszabbakra gondolva! Elemeire szedtem a motort tank le idomok ülés karbi le gyertyát kivettem nincs szikra...tettem bele egy másikat ami a motorba nem jó ráültem azon volt szikra....na mondom akkor itt a bibi..szomszédtól szereztem egy gyertyát kölcsönbe beleraktam a pipába nincs szikra...hát mondom ez igy jó lesz....nézegetem a motort egyszer csak feltünt egy reél ami mozog és látom nincs benne rendesen a foglalatba..pontosabban éppen csak benne van..beledugom rárugok van szikra..kihuzom nincs szikra...valószinüleg a nagy raccingolás közben kimozdult igy megállt! itthon meg ugy játszott velem hogy hol érintkezett..hol nem...
remélem hogy nem az amiről az egyik sráccal beszéltem itt hogy az uj lánc töri a régi vezérmű fogaskereket mert mást már nemigen tudok elképzelni....feltett állapotában feszítővel egy cseppet sem mozdul a lánc a vezérmű fogaskerékről....
ha ezt megoldom kibaszottul ki leszek mán csiszolodva
szétszedtem átnéztem nincs kopás sehol a blokkban hogy nem feszítő hang az is tuti megnéztem a lehetséges fogaskerekek kopás írányát ..mind jó rúgásra indul szépen mi a picsa...lehet ?
mivel 190magas vagyok meg kell görnyednem mint a rőzseszedő nénikének
Nekem néha a térdem megy szét motorozáskor.
Meg jönnek össze az alkatrészek! Gázkar 1000ftért pl..sajnálatos hogy a srácnak nincs más alkatrésze...
kurva jó volt, de erősen igénybe vette a szervezetet
pl úgy fáj a seggem mint a ténérével a 3.nap este
Rakja fel hangot róla!
ha ezt megoldom kibaszottul ki leszek mán csiszolodva