nekem megeszi akár a 7 litert is
félgáz felett megvadul
valami lett vele, mert megvadállatiasodott, egyszer majd hanyattvágott amikor vasúti átjárónál indultam, előtte olyan visszafogottabb volt
nem tudom már nálunk melyik kútnál volt, de az olyan kannába amibe ezelőtt 6,45liter fért és már majd kibuggyant belőle a másik helyen 6,71-nél még tudtam volna rátölteni...
szarháziság, akkor írja ki hogy X ft-al drágább, de ne a mennyiséggel verje át az embereket
szerintem mind csal
20as kannába beleteszek 22 litert és közel sincs színültig
de ugyanez van a gáznál is, 34 literes a tartályom és nem egyszer ment már bele 36 liter
Szekszárdon az OMV kút literenként elcsal 1 dl-t.
Ezt olyan mondta, aki ott dolgozott.
Szóval nem csak a minőséggel lehetnek gondok, hanem a mennyiséggel is.
Vagy told ki a mezőre, csak nem hallatszik be!
félgáz felett megvadul
valami lett vele, mert megvadállatiasodott, egyszer majd hanyattvágott amikor vasúti átjárónál indultam, előtte olyan visszafogottabb volt
De szuperul működik, ez a lényeg.
az sem a szőnyegbe sem az ember talpába nem akad be
Arra gondoltál, hogy csomagolhattam volna bele egy kavicsot is a meghajtó helyett?
Főleg hogy nem kavics!:)
nagy genyó mind
ki kell baszni velük, napelemes bringát kell beszerezni
szarháziság, akkor írja ki hogy X ft-al drágább, de ne a mennyiséggel verje át az embereket
20as kannába beleteszek 22 litert és közel sincs színültig
de ugyanez van a gáznál is, 34 literes a tartályom és nem egyszer ment már bele 36 liter
Ezt olyan mondta, aki ott dolgozott.
Szóval nem csak a minőséggel lehetnek gondok, hanem a mennyiséggel is.
amúgy az omv drágábbik 95öse jobban bírta az állást
mert 7-16= -9
de hamarosan teszek az xt-re is nagy lánckereket hátra aztán nem szopok annyit hegymenetben
a 200kilós ténéré után alig tudok az xr4-el egyenesen menni, dülöngél mint a bicikli